Follow us

Ο Φάνης Μουρατίδης μόλις έδωσε την απάντηση που θα όφειλε να δίνει κάθε γονιός στο coming out του παιδιού του

"Δε θα βάλω το δικό μου δάχτυλο για να "λερώσω" την προσωπικότητά του..."

MissBloom TEAM
Φάνης Μουρατίδης NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" μίλησε ο Φάνης Μουρατίδης. Ο ηθοποιός, με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά "Maestro" όπου υποδύεται τον πατέρα ενός gay αγοριού, αποκάλυψε ποια θα ήταν η δική του αντίδραση αν κάποιο από τα παιδιά του τού έλεγε πως προτιμά άτομα του ίδιου φύλου.

"Δεν είναι επιλογή μου. Μπορώ να πάω με γυναίκα, να ερωτευτώ δεν μπορώ" | Το Maestro για ακόμη μία φορά ήταν νούμερο ένα στο Twitter

Πιο αναλυτικά, ο Φάνης Μουρατίδης έδωσε μία απάντηση που θα όφειλε να δίνει κάθε πατέρας στο coming out του παιδιού του. Μιλώντας ως γονιός, ο ηθοποιός είπε ακριβώς αυτό που θέλαμε να ακούσουμε και που θα ακούγαμε σε έναν κόσμο ιδανικό. Συγκεκριμένα, ο Φάνης Μουρατίδης είπε :

"Προσωπική μου τοποθέτηση σαν γονιός είναι ότι θα κάνω αυτό που θέλει το παιδί μου σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που θέλει το παιδί μου στην επιλογή της σεξουαλικής του ταυτότητας, τον επαγγελματικό του προσανατολισμό, αυτό που θέλει για τη δική του διαδρομή γιατί η ζωή του είναι δική του και το ανήκει."

"Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να εμποδίσω οτιδήποτε δε θα προάγει την προσωπικότητά του και δε θα βάλω το δικό μου δάχτυλο για να "λερώσω” την προσωπικότητά του."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ