Follow us

Ναταλία Δραγούμη | "Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά, τα έχασα σε 4 μήνες γιατί με περίμενε γυμνό στο θέατρο"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για την οικογένειά της και όλα όσα αποκάλυψε για την πρώτη της εγκυμοσύνη.

MissBloom TEAM
Ναταλία Δραγούμη NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" μίλησε χθες η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη ενώ αναφέρθηκε στην οικογένειά της, στα παιδιά της αλλά και στον ρόλο της μητέρας.

Ναταλία Δραγούμη | "Η κόρη μου ασχολείται με το μόντελινγκ και είναι αυστηρή με την εικόνα της"

Πιο αναλυτικά, η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για την οικογένεια, τα παιδιά της και τον επί 22 χρόνια σύζυγό της, ενώ προέβη σε διάφορες αποκαλύψεις σχετικές με την πρώτη της εγκυμοσύνη. Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ηθοποιός υπογράμμισε πως στην πρώτη της εγκυμοσύνη πήρε 25 κιλά, τα οποία όμως έχασε πολύ γρήγορα καθώς έπρεπε να επιστρέψει στο θέατρο κάνοντας γυμνό. Η ίδια μάλιστα, ανέφερε πως σήμερα είναι μία full-time μητέρα ενώ τόνισε πως με την κόρη της είναι φίλες.

"Με τον σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια παντρεμένοι. Δεν είμαι άνθρωπος που συμβιβάζομαι. Εάν δεν γυρνούσα με λαχτάρα σπίτι θα έφευγα. Πάντα είμαι full time μαμά, αυτό δεν αλλάζει. Σαν μαμά είμαι ανεκτική. Την ισορροπία στην αυστηρότητα την έχει ο πατέρας τους. Η κόρη μου πέρασε στο Οικονομικό του Καποδιστριακού και παράλληλα κάνει μόντελινγκ. Με την κόρη μου είμαστε και φίλες. Δεν την ρωτάω, μου τα λέει από μόνη της. Έχουν βγάλει καρπό τα σποριά που ρίξαμε όταν ήταν μικρά τα παιδιά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Τα έχασα σε 4 μήνες γιατί με περίμενε γυμνό στο θέατρο."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ