Ελεονώρα Μελέτη | Πιο κομψή από ποτέ με total black σύνολο και τα πιο δημοφιλή παπούτσια της σεζόν

Σικ και απόλυτα stylish στην πιο πρόσφατή της εμφάνιση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το μαύρο χρώμα σε παλαιότερες εποχές ήταν συνδυασμένο με τον θρήνο και την απώλεια. Σήμερα δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Το μαύρο θεωρείται, πλέον, το απόλυτο, elegant και κλασικό χρώμα που επιλέγεται από πρωί μέχρι βράδυ. Αν και πολλοί το χαρακτηρίζουν μουντό ή και βαρετό, αυτό δεν ισχύει, ιδιαίτερα αν επιλέξεις ένα outfit όπως αυτό της Ελεωνόρας Μελέτη.

Η γοητευτική παρουσιάστρια βρέθηκε στο Πολεμικό Μουσείο για την παρουσίαση του βιβλίου της Τένιας Μακρή και η εμφάνισή της συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα.

Το outfit απαρτιζόταν από σακάκι, πουκάμισο και ankle length παντελόνι σε μαύρο χρώμα. Το accessorizing ήταν επίσης ενδιαφέρον, με μπεζ ζώνη που έδινε σχήμα στο ολόμαυρο σύνολο, μαύρη crossbody τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες και χρυσά κοσμήματα. Τα μαύρα loafers με το χοντρό τακούνι ολοκλήρωναν, άρτια, την εμφάνισή της.

Η Ελεωνόρα Μελέτη δε μας έχει συνηθίσει σε total black looks, όμως μπορούμε να πούμε πως αυτό το χρώμα την κολακεύει ιδιαίτερα. Αν μη τι άλλο, το μαύρο, όταν συμπληρώνεται από χρυσά details, αυτόματα απογειώνεται, όντας ένας διαχρονικός συνδυασμός.

Έτσι ένα, φαινομενικά, basic outfit αποκτά άλλη πνοή και αναδεικνύεται στην πιο εκλεπτυσμένη και σικ επιλογή, ιδανική για βραδινές εξόδους.