Follow us

Αlain Delon |"Η ιστορία της ζωής μου είναι τόσο απίθανη, ώστε κανένας δημοσιογράφος δεν θα ήταν ικανός να την γράψει"

Ο ηθοποιός που επέλεξε την ευθανασία γιατί γνωρίζει ότι θα μείνει αθάνατος. Και σήμερα o άνθρωπος των 87 ταινιών γίνεται 87 χρονών.

MissBloom TEAM
delon youtube

Ο Delon, πριν τα 30, ήταν μεγαλοπαραγωγός, είχε πάει τέσσερα χρόνια στρατιώτης, είχε αποβληθεί απ΄ όλα του τα σχολεία, είχε πολεμήσει σαν πεζοναύτης, είχε κάνει και δέκα δουλειές, είχε έναν ερωτικό δεσμό με την Romy Schneider, και είχε κάνει ήδη δύο ταινίες με τον Luchino Visconti.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Delon στα κινηματογραφικά πράγματα γίνεται το 1960, με το "Γυμνοί στον Ήλιο" του Rene Clement, κλασική μεταφορά του "Ταλαντούχου Κου Ρίπλεϊ" της Χάισμιθ , ενώ την επόμενη χρονιά ο Visconti τον κάνει Ρόκκο στο νεορεαλιστικό αριστούργημα ο "Ρόκκο και τ’ Αδέλφια του".

Την επόμενη χρονιά παίζει στο θέατρο με την Romy Schneider ένα θεατρικό σε κείμενο του John Ford ενώ το ’63 βρίσκεται βέβαια στον υπερμεγέθη "Γατόπαρδο".

Στη "Ληστεία στο Μόντε Κάρλο", ο 28χρονος Delon, αντί αμοιβής, αγόρασε τα δικαιώματα διανομής της ταινίας σε κάποιες χώρες του κόσμου. Καταλήγοντας να πάρει στο τέλος κάπου δέκα φορές περισσότερα από τον θρυλικό τότε Γκαμπέν, η κίνηση έμεινε γνωστή ως η "Μέθοδος Delon".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ