Follow us

H Βάσια Κωσταρά μόλις μετακόμισε στο ρετιρέ των ονείρων μας | Η γυάλινη οροφή και η μοντέρνα διακόσμηση

Φωτεινό, σύγχρονο και aesthetically pleasing.

MissBloom TEAM
Βάσια Κωσταρά Instagram

Η Βάσια Κωσταρά είναι δίχως αμφιβολία μία σύγχρονη γυναίκα με άπλετο στιλ. Τα ρούχα της, η αύρα της, οι φωτογραφίες που δημοσιεύει αλλά και ο χώρος του σπιτιού της "φωνάζουν" από μακριά τις λέξεις άποψη, γούστο και αισθητική.

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε το κραγιόν που θα γίνει ανάρπαστο τους επόμενους μήνες

Πριν από λίγο καιρό, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας αποχαιρέτησε το υπέροχο loft της στην Κηφισιά, μετακομίζοντας σε ένα εξίσου όμορφο και μοντέρνο σπίτι. Για την ακρίβεια, η Βάσια Κωσταρά μένει πλέον στο ρετιρέ των ονείρων μας. Φωτεινό, ευρύχωρο, σύγχρονο και γεμάτο χρώματα, το διαμέρισμα της σχεδιάστριας μοιάζει να έχει βγει από ταινία.

Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσια Κωσταρά μάς έχει δείξει μερικές γωνιές του σπιτιού της ενώ έχει μοιραστεί μαζί μας και εικόνες από την μοντέρνα διακόσμηση. Το απόλυτα φωτεινό σαλόνι της σχεδιάστριας έχει ξύλινο πάτωμα και γυάλινη οροφή ενώ τα έπιπλα που έχει επιλέξει για τον εν λόγω χώρο είναι σε γήινες αποχρώσεις. Η τραπεζαρία της είναι ξύλινη, ο μεγάλος της καναπές έχει μία γλυκιά, κρεμ απόχρωση ενώ η τραπεζαρία έχει γυαλιστερές, μαρμάρινες λεπτομέρειες.

Η ίδια έχει διακοσμήσει το σαλόνι της με φυτά εσωτερικού χώρου, μερικούς πίνακες ζωγραφικής και φυσικά, πολλά χρωματιστά διακοσμητικά στοιχεία. Πάνω από το λευκό τζάκι του σπιτιού, κρέμεται ένας vintage σχεδόν καθρέφτης ενώ δε λείπουν τα αποξηραμένα λουλούδια.

H Βάσια Κωσταρά μόλις μετακόμισε στο ρετιρέ των ονείρων μας | Η γυάλινη οροφή και η μοντέρνα διακόσμηση

Φυσικά, η σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας μάς έχει δώσει μία γεύση και από την walk-in wardrobe της, η οποία κοσμείται από πολλά ράφια παπουτσιών.

Βάσια Κωσταρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ