Κάντο όπως η Μαρία Μπεκατώρου | Oversized fit παντού

Με αφορμή το υποδειγματικό look της παρουσιάστριας, σου δείχνουμε πως να ακολουθήσεις την πιο "κουλ" τάση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι τάσεις τα τελευταία χρόνια μεταβάλλονται ταχύτερα από κάθε άλλη φορά αφού η υπερβολική έκθεση σε social media, όπως το TikTok και το Instagram, προκαλεί γρήγορα κορεσμό σε κάθε νέο trend που ξεπηδάει. Έτσι, από πρωτότυπα και ιδιαίτερα, καταλήγουν να θεωρούνται, με πρωτοφανή ταχύτητα, basic και βαρετά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πλέον συναντάμε πολύ συχνά τον όρο micro-trend, που αναφέρεται στα χιλιάδες trends που εμφανίζονται, αλλά με βεβαιότητα, θα έχουν ξεπεραστεί πριν προλάβουμε να ανοιγοκλείσουμε τα μάτια μας.

Λίγες είναι οι τάσεις που έχουν καταφέρει να παραμείνουν hot για ένα αξιόλογο χρονικό διάστημα και έχουν αγαπηθεί τόσο από τις απανταχού fashionistas, όσο αυτή του oversized fit. Η πιο κουλ αισθητική που επικρατεί τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει, για τα καλά, τα πιο oversized ρούχα και αξεσουάρ.

Η Μαρία Μπεκατώρου, φαίνεται να είναι και εκείνη φαν των πιο χαλαρών, ανεπιτήδευτων look, κάνοντας μία εμφάνιση- ωδή στην oversized γραμμή.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας απαθανατίστηκε, με κάζουαλ διάθεση, να κάνει τα ψώνια της στο Golden Hall. Το oversized σακάκι και το oversized τζιν της έκλεψαν την παράσταση, δημιουργώντας ένα μίνιμαλ και άκρως επίκαιρο outfit.

Επιβεβαίωνουμε πως το στυλ αυτό ταιριάζει απόλυτα στην Μαρία Μπεκατώρου και παράλληλα, προτρέπουμε και εσένα να ακολουθήσεις το παράδειγμά της.

Οι επιλογές που έχεις είναι αμέτρητες, καθώς το oversized fit συναντάται και σε ρούχα και σε αξεσουάρ.

Το σακάκι αναδεικνύεται στο 100% όταν επιλέγεται σε πιο χαλαρή εφαρμογή, μετριάζοντας την αυστηρότητα και δίνοντας μία πιο chill πνοή.

Αδίκως, το πουκάμισο, δεν προτιμάται συχνά σε oversized γραμμή. Κι όμως, στην πιο χαλαρή εκδοχή του αναβαθμίζεται αυτόματα από basic σε πιο ιδιαίτερο κομμάτι.

Το oversized denim, είτε στη μορφή παντελονιού, είτε τζάκετ, θα σε δικαιώσει απόλυτα, όντας ένα διαχρονικό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η υπερμεγέθης τσάντα, εκτός από ultra stylish, είναι και πρακτική, όπως πρέπει άλλωστε να είναι και ότι φοράμε. Αν μη τι άλλο, το comfort είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της τάσης.

Ένα αξεσουάρ που έχει αγαπηθεί πολύ σε oversized fit είναι το κασκόλ, καθιστώντας το ένα από τα πιο "χουχουλιάρικα" αλλά κουλ κομμάτια.