Follow us

Μαριάννα Τουμασάτου | "Δε θα έπαιζα ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί δεν πιστεύω ότι αν αθωωθεί θα πρόκειται για μια δίκαιη απόφαση"

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το κίνημα #metoo αλλά και για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και της Ζέτας Δούκα.

MissBloom TEAM
Μαριάννα Τουμασάτου Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή "Το Πρωινό" παραχώρησε σήμερα το πρωί η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για όλα στον Γιώργο Λιάγκα ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μαριάννα Τουμασάτου | Oι, πραγματικά, μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της τα τελευταία 15 χρόνια

Συγκεκριμένα, η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo αλλά και στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και της Ζέτας Δούκα λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν και δεν ήταν μπροστά, πιστεύει στην αλήθεια της ηθοποιού. Στη συνέχεια, μετά από ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, η ταλαντούχα ηθοποιός απάντησε για το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας με τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας πως δε θα έπαιζε ποτέ ξανά μαζί του, ούτε ακόμη αν εκείνος αθωωθεί.

"Εγώ έχω ταχθεί εδώ και πολλά χρόνια υπέρ των ανθρώπων που έχουν υποστεί οποιαδήποτε κακοποίηση και παραμένω σε αυτή τη θέση. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, αυτό ξέρω εγώ. Όταν υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία λένε κάτι, δεν θεωρώ ότι έχουν αποφασίσει απλά και μόνο να κατηγορήσουν το όνομα και την εικόνα ενός ηθοποιού, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου. Από εκεί κι έπειτα, τα υπόλοιπα θα κριθούν στην ώρα τους."

"Δεν θεωρώ ότι η Ζέτα έχει πει ψέματα, αν με ρωτάτε, αλλά δεν ήμουν παρούσα για να μπορώ να το δηλώσω. Έχω μιλήσει με τη Ζέτα κατ’ επανάληψη. Είναι ένα πλάσμα που κοινωνικά είναι πολύ ηχηρό, είναι πολύ δυναμικό πλάσμα και συζητάω μαζί της για πάρα πολλά πράγματα. Αυτό το πράγμα το έχουμε συζητήσει…"

"Δε θα έπαιζα ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί δεν πιστεύω ότι αν αθωωθεί θα πρόκειται για μια δίκαιη απόφαση."

"Η ψυχολογία των κοριτσιών που έχουν κάνει τις καταγγελίες είναι πολύ δύσκολη όπως οποιουδήποτε ανθρώπου που έχει υποστεί κάτι τόσο σκληρό και σοβαρό και όταν πρέπει να το αναμασήσει και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση… Είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά είναι δυνατές και τα καταφέρνουν."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ