Follow us

Τάμτα | Έκανε το πιο edgy look για βραδινή έξοδο φορώντας βινύλ

Το ιδιαίτερο τοπ της τραγουδίστριας, που μας υπενθύμισε, γιατί τα βινύλ ρούχα είναι η πιο stylish επιλογή αυτό το φθινόπωρο.

MissBloom TEAM
Τάμτα Instagram

Τα δερμάτινα είναι διαχρονικά κομμάτια, που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, βρίσκονται πάντα στη μόδα και στην επικαιρότητα. Αν θέλεις να δώσεις ένα extra ενδιαφέρον, όμως, στα φθινοπωρινά σου looks, καλό θα είναι να κάνεις το παραπάνω βήμα και να επιλέξεις βινύλ.

Το βινύλ μπορεί να αντικαταστήσει κάθε κομμάτι που θα επέλεγες σε δερμάτινο. Από τζάκετς και καμπαρντίνες, μέχρι παντελόνια και φορέματα, αυτό το υλικό θα σε αναδείξει ως την πιο "κουλ" fashionista.

Η Τάμτα, μιας και φημίζεται για τις πιο unexpected, ιδιόρυθμες εμφανίσεις της, επέλεξε το βινύλ για να απογειώσει το look της, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτό το πιο εκκεντρικό υλικό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε ένα υποδειγματικό night out look, φορώντας ένα βινύλ τοπ με ιδιαίτερη λαιμοκοψή, ένα parachute παντελόνι, ακολουθώντας τις τάσεις της σεζόν, και ένα κλασικό μαύρο σακάκι. Τα μποτάκια με την τετράγωνη μύτη και τα κοσμήματά της, ολοκλήρωσαν άψογα το look, αναδεικνύοντας ακόμα πιο έντονα την edgy αισθητική του.

Το βινύλ είναι ένα υλικό που που ενώ στα 20s χρησιμοποιούταν, αποκλειστικά, στα αδιάβροχα μπουφάν, από τα 60s και τα 70s απέκτησε μεγάλη απήχηση, έχοντας επεκταθεί και σε άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Η πανκ και γκοθ αισθητική που επικρατούσε τότε, ήταν από τις πρώτες που υιοθέτησαν, ευρέως, αυτό το υλικό, συνδέοντας το με πιο ακραία, ροκ looks.

Σήμερα, αν και σαν υλικό παραμένει συνώνυμο του πιο edgy στυλ, το συναντάμε σε κάθε είδους outfits και χρώματα. Πλέον, χάριν στη μεγαλύτερη ελευθερία και δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει τα σύγχρονα outfits, το βινύλ ενσωματώνεται σε πρωινά και βραδινά looks, με την ίδια ευκολία.

Πάρε ιδέες εδώ και τόλμησε και εσύ να εντάξεις το βινύλ στα καθημερινά σου σύνολα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ