Μαρία Ηλιάκη | Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια - Η ανακοίνωση του συζύγου της

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω…"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα τελευταία χρόνια η Μαρία Ηλιάκη ζει μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας καθώς ο σύντροφός της και γυναικολόγος, Στέλιος Μανουσάκης, δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο αγαπημένος της παρουσιάστριας από εδώ και στο εξής θα δουλεύει και θα ζει μόνιμα στην Ελλάδα.

Στο κομμωτήριο η Μαρία Ηλιάκη | Το νέο χρώμα και το σούπερ σέξι χτένισμα της παρουσιάστριας είναι #hairgoals

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγη ώρα, ο Στέλιος Μανουσάκης ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως πλέον θα ζει και θα εργάζεται στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Μαρούσι Αττικής, έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης σε χώρες του εξωτερικού.

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαίρετο άνθρωπο και συνάδελφο, Dr. Ιωάννη Βασιλόπουλο που με υποδέχτηκε σαν συνεργάτη στον χώρο του ιατρείου του, στην Λεωφόρο Κηφισίας 22 στο Μαρούσι, όπου πλέον συστεγαζόμαστε!
ΥΓ: Στο προφίλ μου δεν θα βλέπετε συχνά ιατρικές αναρτήσεις ή συμβουλές. Την ιατρική την εξασκώ πάντα κοιτώντας την ασθενή μου στα μάτια με σεβασμό και ειλικρίνεια."