Follow us

Μία ημέρα για ψώνια με τον Good Job Nicky

O Good Job Nicky επισκέφθηκε το Superdry Store Γλυφάδας στο πιο κεφάτο shopping day και ανακαλύπτει τη νέα συλλογή FW22.

MissBloom TEAM
good job nicky

O αγαπημένος σε όλους Good Job Nicky, το πρόσωπο της καμπάνιας Superdry για τις σεζόν FW21 και SS22, βρέθηκε στο Superdry Store στην οδό Λαζαράκη 16 στη Γλυφάδα για ένα cool και ανέμελο shopping day στο αγαπημένο του brand. Η ομάδα της Superdry μύησε τον Good Job Nicky στα σχέδια της νέας σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας ’22 και εκείνος επέλεξε τα outfits που ταιριάζουν στο δικό του μοναδικό στυλ!

Μία ημέρα για ψώνια με τον Good Job Nicky

Ο καλλιτέχνης, πάντα χαμογελαστός και με θετική διάθεση, δοκίμασε light αντιανεμικά μπουφάν για τις φθινοπωρινές ημέρες αλλά και ζεστά χειμωνιάτικα designs, - μακρύ puffer και μπουφάν παραλλαγής με οικολογική γούνα - για τις πιο κρύες ημέρες που θα ακολουθήσουν...

good job nicky

Τα συνδύασε με παντελόνια cargo & denim σε διάφορα σχέδια και χρώματα, βαμβακερά μακρυμάνικα φούτερ, σκουφάκια και vegan παπούτσια, ενώ εξοπλίστηκε με σακίδιο Superdry για εξορμήσεις στην πόλη.

Το κατάστημα των Νοτίων Προαστίων άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στο κοινό την άνοιξη του ‘19 και προσφέρει μέχρι και σήμερα μια "περιπετειώδη" εμπειρία shopping, που χαρακτηρίζει κάθε Superdry Store στον κόσμο! Η Superdry ντύνει με σύγχρονο στυλ και εφαρμόζει τη χρήση οργανικού βαμβακιού για την παραγωγή των outfits της.

good job nicky

Ακολουθώντας τα υψηλά standards βιωσιμότητας στο χώρο της μόδας, υποστηρίζει όλο και περισσότερους παράγωγους προς αυτήν την κατεύθυνση, με στόχο να αφήνει θετικό αποτύπωμα στο περιβάλλον και να δημιουργεί παράλληλα μια αξεπέραστη εμπειρία στυλ.

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα outfits του Good Job Nicky αλλά και όλα τα ανδρικά και γυναικεία ρούχα της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας ’22 στο Superdry Store Γλυφάδας.

Διεύθυνση: Λαζαράκη 16, Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 210 8980682
FB: Superdry Greece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ