Follow us

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι η πιο ευτυχισμένη μέλλουσα νύφη | Ξεκίνησε τις πρόβες για το νυφικό της

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός προετοιμάζουν τον γάμο τους.

MissBloom TEAM
Άννα Πρέλεβιτς instagram @annaprelevic

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, αφού ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το μοντέλο και επιχειρηματίας μάλιστα, πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας πως έκανε την πρώτα πρόβα για το νυφικό της.

Όπως ακούγεται να λέει στο βίντεο "Παιδιά ήρθα να κάνω το πρώτο μου ραντεβού για το νυφικό. Θα είναι custom made αλλά δεν σας λέω ποιος σχεδιαστής θα είναι. Έχω έρθει για να δούμε υφάσματα, σχέδια και να καταλήξουμε στο πώς περίπου θα είναι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έχω βάλει τόσα νυφικά στη ζωή μου και νιώθω ότι σήμερα θα βάλω νυφικό για πρώτη φορά. Είναι πολύ ωραία αίσθηση και δεν το περίμενα από εμένα".

Το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την Άννα Πρέλεβιτς και τον Νικήτα Νομικό κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο του 2021, όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε αρκετές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Ωστόσο, το ζευγάρι που έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν επιβεβαίωσε άμεσα την εν λόγω πληροφορία.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Όπως έχει δηλώσε η Άννα Πρέλεβιτς σε συνέντευξη της στη Real News:

"Νιώθω πολύ όμορφα αυτή την περίοδο, αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευγνώμων για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ζω το "τώρα” στο 100% και σκέφτομαι μόνο το "τώρα”. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει όταν πρέπει όπως έχουν συμβεί όλα στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Νιώθω ότι στο πρόσωπο του Νικήτα έχω βρει τον ιδανικό άντρα".

Η ανακοίνωση του αρραβώνα τους έγινε το καλοκαίρι, όταν η επιχειρηματίας δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία από την πρόταση γάμου, γράφοντας στη λεζάντα:

"I said Yes! Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι. Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων (…)

Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο "ναι" που είπα ποτέ μου. Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ