Follow us

Τάμτα | Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κόρης της και η εντυπωσιακή ομοιότητα ανάμεσά τους

Η κόρης της Τάμτα έκλεισε τα 27.

MissBloom TEAM
officialtamta Instagram @officialtamta

Μία πολύ σημαντική ημέρα ήταν η χθεσινή για την Τάμτα και την οικογένεια της, αφού η κόρη της είχε τα γενέθλια της. Η Άννυ έγινε 27 χρονών και η μητέρα της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μία φωτογραφία για να της ευχηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Τάμτα μοιράστηκε με τους followers της ένα στιγμιότυπο, στο οποίο η κόρη της ποζάρει, φορώντας ένα εντυπωσιακό και πολύ κομψό μαύρο στράπλες φόρεμα. Η τραγουδίστρια έγραψε μάλιστα "Χρόνια πολλά στο πιο φωτεινό αστέρι και την αγάπη της ζωής μου". Εκτός από τις τρυφερές ευχές, ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η ομοιότητα ανάμεσα στην Τάμτα και την κόρη της.

Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες, ενώ όπως έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη της η τραγουδίστρια, η κόρη της συχνά είναι πολύ προστατευτική μαζί της.

"Η Άννι σπουδάζει, δουλεύει, είναι σχεδόν απόλυτα ανεξάρτητη πλέον. Η ευθύνη της μητέρας πάντα παραμένει, ποτέ δεν φεύγει, αλλά πλέον έχει κι εκείνη πολύ περισσότερες ευθύνες για τον εαυτό της.

Η Άννι ήταν έτσι από μικρή και όσο μεγαλώνει όντως γίνεται λίγο η μαμά μου. Υπάρχουν μέρες που ξέρει πως έχω πολλή δουλειά και είναι εκείνη που θα με πάρει να δει τι κάνω, αν είναι όλα καλά. Πάντα ήταν προστατευτική και νοιαζόταν".

Η δημοσίευση της Τάμτα στο Instagram

Τάμτα | Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κόρης της και η εντυπωσιακή ομοιότητα ανάμεσά τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ