Follow us

Η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει μία φθινοπωρινή εξόρμηση με την κόρη της, Αda

Η σχεδιάστρια και η κόρη της επισκέφτηκαν τον Πόρο.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Κοντοβά Instagram @ckontova

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της, Ada συμπλήρωσαν δύο χρόνια που είναι μαζί. Η σχεδιάστρια μόδας έχει μιλήσει αρκετές φορές για το ταξίδι της υιοθεσίας, αλλά και την κόρη της.

Όπως είχε γράψει και στη λεζάντα της ανάρτησής της "2 χρόνια μαζί ✨ Η οικογένεια μας σήμερα έχει γενέθλια… Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο. Πως μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν. Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι".

Μητέρα και κόρη μάλιστα περνούν μαζί αυτό το Σαββατοκύριακό, κάνοντας μία φθινοπωρινή εξόρμηση στον Πόρο. Μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Χριστίνα Κοντοβά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ταξίδεψαν στο νησί του Αργοσαρωνικού με σκοπό να παρευρεθούν σε μία βάφτιση.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram

Η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει μία φθινοπωρινή εξόρμηση με την κόρη της, Αda
kontova
Χριστίνα Κοντοβά
Χριστίνα Κοντοβά
Χριστίνα Κοντοβά
κοντοβά
κοντοβά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ