Η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει μία φθινοπωρινή εξόρμηση με την κόρη της, Αda

Η σχεδιάστρια και η κόρη της επισκέφτηκαν τον Πόρο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της, Ada συμπλήρωσαν δύο χρόνια που είναι μαζί. Η σχεδιάστρια μόδας έχει μιλήσει αρκετές φορές για το ταξίδι της υιοθεσίας, αλλά και την κόρη της.

Όπως είχε γράψει και στη λεζάντα της ανάρτησής της "2 χρόνια μαζί ✨ Η οικογένεια μας σήμερα έχει γενέθλια… Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο. Πως μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν. Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι".

Μητέρα και κόρη μάλιστα περνούν μαζί αυτό το Σαββατοκύριακό, κάνοντας μία φθινοπωρινή εξόρμηση στον Πόρο. Μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Χριστίνα Κοντοβά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ταξίδεψαν στο νησί του Αργοσαρωνικού με σκοπό να παρευρεθούν σε μία βάφτιση.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram