Follow us

"Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μού είχε πει ότι στο GNTM είχε παράπονο από την Βίκυ Καγιά. Δεν είναι κρυφό"

Ποιος έκανε την εν λόγω δήλωση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

MissBloom TEAM
ηλιανα instagram @ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε πρόσφατα σε ραδιοφωνικό σταθμό, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που είχε περάσει όσο βρισκόταν στο GNTM. Όπως ανέφερε

"Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης, αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη".

"Τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν και εγώ έμεινα εκτός του show για λόγους που δε μπορώ να πω και μετά ήρθε η πανδημία. Τα κιλά μου επέστρεψαν στο κανονικό τους και εγώ δεν ξανά ένιωσα άγχος γιατί έβαλα σε προτεραιότητα τον εαυτό μου. Τα κιλά μου ήταν τεράστιο θέμα στην Ελλάδα, υπήρχαν σχόλια στα social media όπως ότι έχασα κιλά, ότι είμαι διαφορετική και ότι είμαι άρρωστη. Δεν είμαι άρρωστη, ήμουν όμως. Τώρα είμαι ξανά υγιής και δε νιώθω άγχος".

"Το μυστικό είναι κάτι που μου είπε η μάνατζέρ μου στη διάρκεια της πανδημίας, όταν έμαθα ότι έχασα τη δουλειά μου. Μου είπε: "Θέλεις να είσαι σε μια δουλειά που δεν είσαι ευτυχισμένη ή θέλεις να είσαι ευτυχισμένη;”. Να είστε ευγενικοί γιατί ήμουν στην άλλη πλευρά και πέρασα δύσκολα. Οπότε αν σας δοθεί εξουσία, χρησιμοποιήστε την με καλό τρόπο".

Σήμερα μάλιστα, στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη "Open Weekend", ένας πρώην συνεργάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, πιο συγκεκριμένα ο Παναγής Τζωρτζάτο αποκάλυψε πως το μοντέλο τού είχε αποκαλύψει με ποιον κριτή δεν είχε καλές σχέσεις.

"Η Ηλιάνα μου είχε πει ότι στο GNTM υπήρχαν συνάδελφοι με τους οποίους δεν πέρασε καλά, από τους κριτές. Είχε παράπονο. Νομίζω το έχει εκφράσει κιόλας ότι η Ηλιάνα είχε παράπονο από την Βίκυ Καγιά. Δεν είναι κρυφό"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ