Follow us

Η Δέσποινα Βανδή άλλαξε πάλι τα μαλλιά της | Το νέο hair look θυμίζει κάτι από "Δύο Ξένους¨

Η νέα αλλαγή στην εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή που ενθουσίασε τους fans της,

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή Instagram @desp1navandi

Το "Just the 2 of Us", το μουσικό show ψυχαγώγησε για ακόμα ένα βράδυ Σαββάτου τους τηλεθεατές με διάφορα λαμπερά acts από τα ζευγάρια που ανεβαίνουν στη σκηνή του. Ωστόσο, σε κάθε νέο επεισόδιο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι άλλοι πρωταγωνιστές, δηλαδή οι κριτές, οι οποίοι ενθουσιάζουν με τις εμφανίσεις τους. Για παράδειγμα, τα δύο τελευταία Σάββατα, η Δέσποινα Βανδή έχει εμφανιστεί με διαφορετικά hair looks.

Αρχικά, δοκίμασε ένα à la garçonne hair look που δίχασε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους fans της, ενώ στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως επέστρεψε σε ένα κούρεμα που έχει δοκιμάσει στο παρελθόν και της ταιριάζει πολύ. Ο λόγος για το καρέ.

Η ερμηνεύτρια μάλιστα δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη χθεσινή βραδιά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με τα σχόλια από τους followers της να είναι ως επί το πλείστον πολύ θετικά. Κάποιοι μάλιστα παρατήρησαν πως το εν λόγω hair cut ήταν αυτό που είχε η Δέσποινα Βανδή όταν συμμετείχε στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Μega "Δύο Ξένοι".

Το νέο hairlook της Δέσποινας Βανδή

Το à la garçonne hair look της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ