Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Η νέα απάντηση για το bullying "Δεν αποτελεί προσωπική επίθεση και δεν φωτογραφίζω συνεργασίες"

Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες για τη συνεργασία που είχε με την παραγωγή του GNTM.

MissBloom TEAM
iliana instagram

Με μία μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες. Αφορμή για το εν λόγω post ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα σε podcast, στο οποίο αναφέρθηκε για τα προβλήματα υγείας αλλά και τις άσχημες συμπεριφορές που αντιμετώπισε όσο βρισκόταν στο GNTM.

Χθες, ο πρώην συνεργάτης της παρουσιάστριας, Παναγής Τζωρτζάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Open Weekend", δηλώνοντας πως

"Η Ηλιάνα μου είχε πει ότι στο GNTM υπήρχαν συνάδελφοι με τους οποίους δεν πέρασε καλά, από τους κριτές. Είχε παράπονο. Νομίζω το έχει εκφράσει κιόλας ότι η Ηλιάνα είχε παράπονο από την Βίκυ Καγιά. Δεν είναι κρυφό".

Η εν λόγω δήλωση σε συνδυασμό με τη συνέντευξη της παρουσιάστριας που προαναφέραμε ξεσήκωσε αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια που καταδικάζουν το bullying. Το απόγευμα της Κυριακής ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όσα λέγονται, ξεκαθαρίζοντας τη δική της θέση. Δημοσίευσε λοιπόν μία σειρά από φωτογραφίες με κείμενο που τονίζει πως όσα δήλωσε στην εν λόγω συνέντευξη δεν αποτελούν προσωπική επίθεση και δεν φωτογραφίζουν συγκεκριμένες συνεργασίες ή ανθρώπους.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ