Follow us

Αιμιλία Υψηλάντη | 'Εφυγε από τη ζωή η μονάκριβη κόρη της, Μαρίνα Υψηλάντη, σε ηλικία 55 ετών

"Είναι από εκείνες τις φορές που μια είδηση σου σφίγγει τόσο την καρδιά, που νιώθεις ότι θα διαλυθείς σε χιλιάδες κομμάτια…"

MissBloom TEAM
Αιμιλία Υψηλάντη NDP

Θλίψη σκόρπισε σήμερα το πρωί η είδηση του θανάτου της Μαρίνας Υψηλάντη. Η κόρη της Αιμιλίας Υψηλάντη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ενώ μέχρι στιγμής, τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η μονάκριβη κόρη της ηθοποιού είχε φοιτήσει στην Δραματική Σχολή Αθηνών "Γιώργος Θεοδοσιάδης" ενώ είχε κάνει σπουδές και στη Νέα Υόρκη. Η ίδια είχε συμμετάσχει σε κάποιες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις ενώ είχε εργαστεί σε παιδικές εκπομπές της ΕΡΤ.

H κηδεία της θα γίνει σήμερα, στις 12:30, στην Ακράτα ενώ πολλοί φίλοι της και γνωστοί την αποχαιρέτησαν και μέσα από τα social media με φωτογραφίες και συγκινητικά λόγια.

"Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη γιατί ήμουν παντρεμένη αλλά συγχρόνως και ελεύθερη".

"Υπάρχει μια ελληνική οικογένεια και δεν μεγάλωσα μόνη μου το παιδί. Δεν πειράζει που έλειπε ο σύζυγός μου. Δεν είναι πια στη ζωή. Είχε μια στενή σχέση με την κόρη μου. Εκείνος έπαιρνε τη μεγάλη αγάπη. Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε. Μέχρι 16-17 χρονών κοιμόμασταν μαζί" είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν η Αιμιλία Υψηλάντη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ