Follow us

Η Σοφία Παυλίδου φόρεσε το τέλειο μήκος μπότας που θέλουμε να έχουμε οπωσδήποτε στην ντουλάπα μας

Αντίγραψε και εσύ την πιο επίκαιρη στυλιστική επιλογή που θα σε αναδείξει αυτό το φθινόπωρο.

MissBloom TEAM
Σοφία Παυλίδου Instagram

Η έλευση του φθινοπώρου ισοδυναμεί και με κάποιο νέο ζευγάρι μπότες στην ντουλάπα μας. Το πιο must ίσως κομμάτι της εποχής, κάθε χρόνο επιστρέφει σε διαφορετική εκδοχή, μήκος και χρώμα.

Αν φέτος αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ ankle boot ή over the knee μπότας, να σου πούμε ότι μάλλον η απάντηση είναι η τρίτη "κρυφή” επιλογή, ή μάλλον όχι και τόσο κρυφή, αφού η Σοφία Παυλίδου τη φόρεσε, και ήταν ultra stylish.

Η Σοφία Παυλίδου φόρεσε το τέλειο μήκος μπότας που θέλουμε να έχουμε οπωσδήποτε στην ντουλάπα μας

Η ηθοποιός εθεάθη σε νυχτερινό μαγαζί στο Κολωνάκι και πραγματικά μαγνήτισε τα βλέμματα με τις στυλιστικές της επιλογές. Φόρεσε ένα πολύ σύγχρονο, high neck, μαύρο φόρεμα με pattern από γαλάζιες και πορτοκαλί λεπτομέρειες, με balloon sleeves. Το στοιχείο όμως που απογείωσε το σύνολο, ήταν οι mid length μπότες της ή αλλιώς οι μπότες της κάτω από το γόνατο.

Αυτό είναι και το ιδανικό μήκος για τις μπότες σου αυτή τη σεζόν. Σε συνέχεια από τις cowboy boots της άνοιξης και του καλοκαιριού, αυτό το κομμάτι κινείται στο ίδιο μήκος κύματος και είναι ότι πιο "φρέσκο” σε στυλ μπότας για τους φθινοπωρινούς μήνες.

Οι mid length μπότες δε σε περιορίζουν στυλιστικά αλλά ούτε και πρακτικά. Μπορούν να φορεθούν από το γραφείο, μέχρι τη βραδινή έξοδο καθώς είναι άνετες και versatile, και θα αναδείξουν απόλυτα τα σύνολά σου.

Μπορείς να τις φορέσεις άψογα με μίνι φούστα και μάλλινο πουλόβερ, aka, το πιο θηλυκό και cozy outfit της σεζόν, με oversized πουκάμισο, για ένα πιο ανεπιτήδευτο look, με denim on denim σύνολο για την απογευματινή σου βόλτα, και η λίστα δεν έχει τέλος.

Το σίγουρο είναι, πως όπως και αν επιλέξεις να συνδυάσεις τις mid length μπότες, τα σύνολά σου θα αναβαθμιστούν, με τον πιο "κουλ" τρόπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ