Follow us

Η Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο με τον Βασίλη Μπισμπίκη | Το casual look της τραγουδίστριας και τα sneakers που λατρέψαμε

Η πάντα κομψή τραγουδίστρια και ο Βασίλης Μπισμπίκης απαθανατίστηκαν στο αεροδρόμιο και η Δέσποινα Βανδή μας εξέπληξε με τις στυλιστικές της επιλογές.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή Alpha

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια των τελευταίων μηνών, που αν και δεν το επιθυμούν, κάθε τους εμφάνιση τραβάει τα φλας των φωτογράφων.

Έτσι έγινε και αυτή τη φορά όπου απαθανατίστηκαν στο αεροδρόμιο χέρι-χέρι. Ο έρωτας δεν είναι όμως το μόνο που ακτινοβολεί στα κλικς των φωτογράφων. Η Δέσποινα Βανδή, που μας συνηθίζει σε στιλάτες εμφανίσεις, είτε αυτές αποτελούνται από τουαλέτες και ψηλοτάκουνα, είτε από φόρμες και αθλητικά, έκανε μία ακόμη υποδειγματική εμφάνιση, ενσαρκώνοντας απόλυτα το stylish airport look.

Η Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο με τον Βασίλη Μπισμπίκη | Το casual look της τραγουδίστριας και τα sneakers που λατρέψαμε

Η τραγουδίστρια φόρεσε t-shirt με στάμπα, oversized ανθρακί σακάκι και ένα ξεθωριασμένο ankle length τζιν σε γκρι χρώμα. Για παπούτσια επέλεξε σνίκερς, για να είναι άνετη, και τα αξεσουάρ της περιελάμβαναν μεγάλα, μαύρα γυαλιά ηλίου και crossbody τσαντάκι.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

Το airport look των celebrities ανά τον κόσμο συζητιέται ιδαίτερα, πλέον, παύοντας να είναι underrated και παίρνοντας την προσοχή που του αξίζει. Όπως κάθε εμφάνιση των αγαπημένων μας διασήμων, έτσι και αυτή, όταν γίνεται σωστά, αποτελεί πρόταση που συνδυάζει, άψογα, άνεση και στυλ ταυτόχρονα.

Αναμφισβήτητα η Δέσποινα Βανδή δε μας απογοήτευσε, κάνοντας ένα υποδειγματικό look που πολύ θέλουμε να αντιγράψουμε.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ