Follow us

Μάρα Ζαχαρέα | Η chic εμφάνιση στο θέατρο, με σκούρο μπλε κοστούμι στο πλευρό της Νατάσας Παζαΐτη

Η δημοσιογράφος παρακολούθησε επί σκηνής την Νατάσα Παζαΐτη, σε μία παράσταση αφιερωμένη στην ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού.

MissBloom TEAM
Μάρα Ζαχαρέα Instagram

Στο θέατρο βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής η Μάρα Ζαχαρέα. Η δημοσιογράφος παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση "Η θεία απ´το Σικάγο", στην οποία συμμετέχει και η Νατάσα Παζαΐτη.

Η Νατάσα Παζαΐτη έγινε ηθοποιός και ο περήφανος γιος της, Αλέξανδρος Καραμανλής παρακολούθησε την παράστασή της

Η anchorwoman του STAR Channel επέλεξε να φορέσει σε αυτή της την έξοδο ένα σκούρο μπλε κοστούμι συνδυάζοντάς το με μία κόκκινη μπλούζα. Μάλιστα, η Μάρα Ζαχαρέα φωτογραφήθηκε με την γνωστή χειρουργό, που δοκιμάζει τις ικανότητες της και στην υποκριτική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πέρασε πολύ ωραία καθώς και πως στον ρόλο της, ήταν απολαυστική.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή είναι αφιερωμένη στην ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου.

"Πόσο ωραία πέρασα απόψε παρακολουθώντας στο Κολλέγιο Αθηνών την παράσταση "Η θεία απ´το Σικάγο", από τη θεατρική ομάδα @thearte2022 . 🥰Απολαυστική η @natasapazaitibhc στο ρόλο της μεγαλύτερης αδερφής "Ελένη".
Μια παράσταση αφιερωμένη στην ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!! 🙏👏🏼👏🏼

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ