Follow us

Το συγκινητικό μήνυμα του πεθερού της Μαρίας Ηλιάκη για τη μόνιμη εγκατάσταση του γιου του στην Ελλάδα

"Ένας ήλιος δύει αλλά ένας καλύτερος ανατέλλει..."

MissBloom TEAM
μαρία ηλιάκη Instagram @marakiiliaki

Τη μόνιμη εγκατάστασή του στην Ελλάδα ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ο Στέλιος Μανουσάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη θα ζει και θα εργάζεται πλέον μόνιμα στην Ελλάδα, έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης.

Μαρία Ηλιάκη | Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια - Η ανακοίνωση του συζύγου της

Ανάμεσα σε αυτούς που ευχήθηκαν στον Στέλιο Μανουσάκη για το νέο του ξεκίνημα, ήταν φυσικά και ο πατέρας του, Νικόλαος Μανουσάκης. Ο πεθερός της Μαρίας Ηλιάκη και πατέρας του συντρόφου της σχολίασε κάτω από το post που ανήρτησε ο γιος του, γράφοντας γλυκά και άκρως συγκινητικά λόγια, γεμάτα περηφάνια. Συγκεκριμένα, ο κ. Νικόλαος Μανουσάκης έγραψε :

""Ορκίζομαι στον θεό Απόλλωνα τον ιατρό κ τον θεό Ασκληπιό & την Υγεία & την Πανάκεια & επικαλούμαι την μαρτυρία όλων των θεών ότι θα επιτελεσω κατά την δύναμη & την κρίση μου τον όρκο αυτό & την συμφωνία αυτή !"
ΣΤΕΛΙΟ μου, ενα ταξειδι της Ιατρικής γνώσης κ εκπαίδευσης έφθασε με απόλυτη επιτυχία στο τελος του !"
Μια νέα αρχή ,ένα νέο ξεκίνημα στον ευγενή καματον της Ιατρικής προσφοράς αρχίζει !
"ΩΦΕΛΕΕΙΝ ΜΗ ΒΛΑΠΤΕΙΝ"
Αρχές που κληρονομήσαμε απο τους διδάξαντες πρώτοι στον κόσμο την Ιατρική τέχνη !
Είμαι συγκινημένος για τον ευγενή αγώνα που έδωσες στα ξένα κ την επιστημονική καταξίωση κ την αγάπη που εισέπραξες απο τους συνεργάτες σου , άξιος πρεσβευτής της πατριδος μας !
Απο τα χρόνια της ειδικότητος σου όταν -τύχη αγαθή - χειρουργούσαμε μαζί , διέβλεπα την χειρουργική σου δεινότητα αλλά κ το ήπιον κ ταπεινόν του χαρακτήρος σου . Σκεφτόμουν βλέποντας σε το απόφθευγμα του ΣΩΚΡΑΤΗ "τους άδειους ασκούς τους φουσκώνει ο άνεμος κ τις άδειες κεφαλές η έπαρση."
Έπαρση μηδέν παρά την δεξιότητα σου , παρά την γνώση σου !
Είμαι συγκινημένος βλέποντας αυτή σου την φωτογραφία , αξιοπρεπής , ευγενής , σίγουρος κ με αυτοπεποίθηση , σκέφτομαι ένας ήλιος δύει αλλά ένας καλύτερος ανατέλλει !!!!
Στέλιο μου , συνάδελφε μου δύσκολα κρατώ τα δάκρυα χαράς μου , σου εύχομαι μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου , ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στο δύσκολο πονημα που λέγεται "ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ"
Με πολύ αγάπη ο Πατερας κ Συναδελφος σου
: Dr.med NIKOLAOS .S.MANOUSAKIS ."

Ενώ με τη σειρά του, ο Στέλιος Μανουσάκης απάντησε :

"δεν χρειάζεται να πω πολλά! Πορεύομαι στον δρόμο που χάραξες!!! ❤️"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ