Το συγκινητικό μήνυμα του πεθερού της Μαρίας Ηλιάκη για τη μόνιμη εγκατάσταση του γιου του στην Ελλάδα

"Ένας ήλιος δύει αλλά ένας καλύτερος ανατέλλει..."

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τη μόνιμη εγκατάστασή του στην Ελλάδα ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ο Στέλιος Μανουσάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη θα ζει και θα εργάζεται πλέον μόνιμα στην Ελλάδα, έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης.

Μαρία Ηλιάκη | Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια - Η ανακοίνωση του συζύγου της

Ανάμεσα σε αυτούς που ευχήθηκαν στον Στέλιο Μανουσάκη για το νέο του ξεκίνημα, ήταν φυσικά και ο πατέρας του, Νικόλαος Μανουσάκης. Ο πεθερός της Μαρίας Ηλιάκη και πατέρας του συντρόφου της σχολίασε κάτω από το post που ανήρτησε ο γιος του, γράφοντας γλυκά και άκρως συγκινητικά λόγια, γεμάτα περηφάνια. Συγκεκριμένα, ο κ. Νικόλαος Μανουσάκης έγραψε :

""Ορκίζομαι στον θεό Απόλλωνα τον ιατρό κ τον θεό Ασκληπιό & την Υγεία & την Πανάκεια & επικαλούμαι την μαρτυρία όλων των θεών ότι θα επιτελεσω κατά την δύναμη & την κρίση μου τον όρκο αυτό & την συμφωνία αυτή !"
ΣΤΕΛΙΟ μου, ενα ταξειδι της Ιατρικής γνώσης κ εκπαίδευσης έφθασε με απόλυτη επιτυχία στο τελος του !"
Μια νέα αρχή ,ένα νέο ξεκίνημα στον ευγενή καματον της Ιατρικής προσφοράς αρχίζει !
"ΩΦΕΛΕΕΙΝ ΜΗ ΒΛΑΠΤΕΙΝ"
Αρχές που κληρονομήσαμε απο τους διδάξαντες πρώτοι στον κόσμο την Ιατρική τέχνη !
Είμαι συγκινημένος για τον ευγενή αγώνα που έδωσες στα ξένα κ την επιστημονική καταξίωση κ την αγάπη που εισέπραξες απο τους συνεργάτες σου , άξιος πρεσβευτής της πατριδος μας !
Απο τα χρόνια της ειδικότητος σου όταν -τύχη αγαθή - χειρουργούσαμε μαζί , διέβλεπα την χειρουργική σου δεινότητα αλλά κ το ήπιον κ ταπεινόν του χαρακτήρος σου . Σκεφτόμουν βλέποντας σε το απόφθευγμα του ΣΩΚΡΑΤΗ "τους άδειους ασκούς τους φουσκώνει ο άνεμος κ τις άδειες κεφαλές η έπαρση."
Έπαρση μηδέν παρά την δεξιότητα σου , παρά την γνώση σου !
Είμαι συγκινημένος βλέποντας αυτή σου την φωτογραφία , αξιοπρεπής , ευγενής , σίγουρος κ με αυτοπεποίθηση , σκέφτομαι ένας ήλιος δύει αλλά ένας καλύτερος ανατέλλει !!!!
Στέλιο μου , συνάδελφε μου δύσκολα κρατώ τα δάκρυα χαράς μου , σου εύχομαι μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου , ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στο δύσκολο πονημα που λέγεται "ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ"
Με πολύ αγάπη ο Πατερας κ Συναδελφος σου
: Dr.med NIKOLAOS .S.MANOUSAKIS ."

Ενώ με τη σειρά του, ο Στέλιος Μανουσάκης απάντησε :

"δεν χρειάζεται να πω πολλά! Πορεύομαι στον δρόμο που χάραξες!!! ❤️"