Follow us

Men only | Το attica παρουσίασε τον ανανεωμένο ανδρικό χώρο στο City Link - ποιοι βρέθηκαν εκεί

Ήταν όλοι εκεί.

MissBloom TEAM
ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Με ένα exclusive ανδρικό event, τo attica γιόρτασε την ανακαίνιση του χώρου ανδρικής μόδας στον πρώτο όροφο του πολυκαταστήματός του στο City Link, στην καρδιά της Αθήνας, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι αποτελεί έναν κορυφαίο shopping προορισμό.

Αγαπημένοι φίλοι των πολυκαταστημάτων attica από τον χώρο των media, της τηλεόρασης και της μόδας, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο ανανεωμένο ανδρικό τμήμα και να γνωρίσουν αγαπημένα contemporary brands που φιλοξενεί, μεταξύ των οποίων: Burberry, Stone Island, Kiton, Philipp Plein, Kenzo, Dsquared2, James Perse, Common Projects, Corneliani, Canali, Santoni, Canada Goose, Moose Knuckles, Bogner, C.P. Company, Paul Smith, Versace, The Kooples, Zadig & Voltaire, Sandro, Dondup, Karl Lagerfeld, Michael Kors, American Vintage, RRD.

Men only | Το attica παρουσίασε τον ανανεωμένο ανδρικό χώρο στο City Link - ποιοι βρέθηκαν εκεί
EDWARD ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Καλλιτέχνες, αθλητές, influencers και εκπρόσωποι των Μέσων που βρέθηκαν στην παρουσίαση έλαβαν μέρος σε μια διαδραστική φωτογράφιση από τον φωτογράφο μόδας Σπύρο Χαμάλη, ο οποίος είχε δημιουργήσει ένα μικρό στούντιο, όπου πρωταγωνιστές ήταν οι καλεσμένοι και μερικά αγαπημένα key fashion items από τα brands που φιλοξενούνται στο ανανεωμένο τμήμα ανδρικής μόδας.

LINDA SETTI, ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
LINDA SETTI, ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Λίγα λόγια για τον ανανεωμένο ανδρικό χώρο στο attica City Link:

Ο ανανεωμένος χώρος των 800 τ.μ. έχει πλέον ανοικτά παράθυρα με θέα τα νεοκλασικά κτίρια της Πανεπιστημίου και της Βουκουρεστίου και lounge areas με αναπαυτικούς καναπέδες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ

Για την ανακαίνιση του τμήματος ανδρικής μόδας χρησιμοποιήθηκαν φυσικά υλικά σε ουδέτερες γήινες αποχρώσεις, όπως travertine μάρμαρο, δρύινο ξύλο, διάφορες υφές από ιδιαίτερα επιμελημένες φυσικές τσιμεντοκονίες, μεμονωμένα στοιχεία λάμψης και εναλλαγή μοτίβων του δαπέδου.

ΦΟΙΒΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ
ΦΟΙΒΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ

attica City Link

Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα, Αθήνα, +30 211 9900000

FB: www.facebook.com/atticadps | IG: www.instagram.com/atticaofficial

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ