Follow us

Άντζελα Γκερέκου | "Η κορούλα μου, μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τη μονάκριβη κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

MissBloom TEAM
Άντζελα Γκερέκου Instagram

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Άντζελα Γκερέκου. Η ηθοποιός βρέθηκε χθες το βράδυ στο Athens Exclusive Designers Week ενώ μίλησε για όλα, στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας".

Η Μαρία Βοσκοπούλου μόλις δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια

Πιο συγκεκριμένα, η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά "Η Γη της Ελιάς" αλλά και στα συναισθήματα που της γεννά η τηλεοπτική Αθηνά. Στη συνέχεια, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η μονάκριβη κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, της έχει απαγορεύσει να μιλά για αυτήν ενώ τόνισε πως είναι πολύ περήφανη για το παιδί που έχει.

"Η Γη της Ελιάς είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, ένα στήριγμα ψυχολογικό για πολλούς λόγους, δημιουργικό για πάρα πολλούς λόγους. Το χαίρομαι, το απολαμβάνω και χαίρομαι που αγαπήθηκε αυτός ο ρόλος και αυτή η σειρά. Η Αθηνά είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα που κουβαλά τα τραύματά της αλλά βρίσκει πάντα τρόπο να σηκώνεται όταν πέφτει, όπως θα έπρεπε να κάνουμε και στη ζωή μας."

"Είναι στιγμές που το συναίσθημα το πραγματικό, ταυτίζεται με το συναίσθημα του ρόλου."

"Η κορούλα μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το παιδί μου."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ