Follow us

Οδηγός επιβίωσης στο νέο Twitter του Elon Musk

Ή αλλιώς πώς δε θα κάνεις εύκολη -και κυρίως περισσότερο κερδοφόρα- τη ζωή του Elon Musk.

MissBloom TEAM
musk

Λίγο να έχεις ασχοληθεί με το Twitter θα έχεις αντιληφθεί ότι τελευταία κυριαρχεί ένας παγκόσμιος αναβρασμός. Οι παραδοσιακοί φίλοι της πλατφόρμας είναι έξαλλοι με τους χειρισμούς του Elon Musk, ο οποίος υποστηρίζει ότι θέλει να αλλάξει τα κακώς κείμενα της προηγούμενης διοίκησης και όχι μόνο. Ήδη λοιπόν αρκετοί χρήστες έχουν αρχίσει να ψάχνουν λύσεις, ώστε να μείνουν μεν στην αγαπημένη τους πλατφόρμα, χωρίς ωστόσο να επωφελείται ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος.

Γιατί οι χρήστες ξεκίνησαν το μποϊκοτάζ στον Musk

Το Twitter ανήκει και επίσημα πια στον Elon Musk, το πλουσιότερο άτομο στον κόσμο. Ο Musk υποστηρίζει συχνά πυκνά ακροδεξιούς πολιτικούς υποψηφίους, κάτι που είναι δικαίωμά του, αλλά τον καθιστά επίσης κομματικό ακτιβιστή που κατέχει μια πλατφόρμα ψηφιακής επικοινωνίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τις τελευταίες εβδομάδες, εκκαθάρισε αιφνιδιαστικά το μισό μισθολόγιο του Twitter, αφήνοντας χιλιάδες άνεργους σε μια προσπάθεια να καταστήσει την εταιρεία, οικονομικά βιώσιμη, τη στιγμή που ο ίδιος αρνείται ότι θέλει να βγάλει κέρδος από αυτήν.

Ο Musk είναι φυσικά ελεύθερος να διευθύνει την εταιρεία του και τη ζωή του όπως θέλει. Από την άλλη επίσης, τα εκατομμύρια των ανθρώπων που επιλέγει να ανταγωνίζεται ενεργά κάθε μέρα όταν μεταδίδει αδιάκοπα τις σκέψεις του έχουν κάθε δικαίωμα να θέλουν να εμποδίσουν το αγαπημένο του έργο.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ