Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | "Mη μου την μετράτε την κοιλιά, όση κι αν είναι"

H αποστομωτική απάντηση της επιχειρηματία σε όσους σχολιάζουν το μέγεθος της κοιλιάς της.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Σε λίγες μόνο εβδομάδες, η Μαίρη Συνατσάκη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα ενώ δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα πολύ τις στιγμές της εγκυμοσύνης.

Μαίρη Συνατσάκη | "Κάναμε gender reveal party το καλοκαίρι, ήμασταν πέντε έξι άνθρωποι"

Η ίδια, φροντίζει να μοιράζεται με τους followers της πολλές στιγμές από την εγκυμοσύνη της ενώ δείχνει συχνά τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει και τα οποία τονίζουν υπέροχα τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Έτσι και χθες, η Mairiboo ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο φοράει διάφορα μπλουζάκια γυμναστικής. Τα σχόλια ωστόσο που δέχτηκε, φαίνεται πως δεν ήταν αυτά που περίμενε.

Πιο συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας, στο comment section του εν λόγω post αλλά και στα προσωπικά της μηνύματα, δέχτηκε πολλά σχόλια για το μέγεθος της κοιλιάς της, καθώς οι followers της την θεώρησαν μικρή. Η Μαίρη Συνατσάκη φυσικά και δεν άφησε ασχολίαστο αυτό το γεγονός ενώ με αφορμή ένα συγκεκριμένο μήνυμα, η ίδια έδωσε μία αποστομωτική απάντηση.

"Καταλαβαίνω ότι γίνονται με πραγματικά χαριτωμένη διάθεση αυτά τα σχόλια, αλλά επειδή είμαστε και τελική ευθεία και όλα έχουν να κάνουν πια με την ανάπτυξη του πιτσινιού, μη μου την μετράτε την κοιλιά, όση κι αν είναι. Τόση είναι τώρα και ελπίζω κάθε ημέρα της ζωής μου να είναι αρκετή."

Μαίρη Συνατσάκη | "Mη μου την μετράτε την κοιλιά, όση κι αν είναι"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ