Follow us

Πέτρος Λαγούτης | "Ξέραμε ότι θα διώξουν τον γιο μας από τη δραματική σχολή"

Όλα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για το επαγγελματικό μέλλον του γιου του, Δημήτρη Λαγούτη.

MissBloom TEAM
Πέτρος Λαγούτης με τον γιο του NDP Photo Agency

Μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" ο Πέτρος Λαγούτης. Ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία με την πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο τους γιο, Δημήτρη Λαγούτη.

Πέτρος Λαγούτης | Για έναν μικρό ρόλο στο "Ετερος Εγώ", έδιωξαν τον γιο μου από το Θέατρο Τέχνης

Ο γνωστός ηθοποιός υπογράμμισε για ακόμα μία φορά το πόσο καλή είναι η σχέση που έχει σήμερα με τη Μυρτώ Αλικάκη ενώ χαρακτήρισε τις επαγγελματικές τους συνεργασίες "ευτυχία". Αναφορικά με τον γιο τους, για τον οποίο ο ηθοποιός είχε πρόσφατα αποκαλύψει πως τον έδιωξαν από το Θέατρο Τέχνης εξαιτίας ενός μικρού ρόλου στο 'Έτερος Εγώ", δήλωσε πως ήταν κάτι που γνώριζαν πως θα συμβεί καθώς ήξεραν τους κανόνες. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε :

"Ο γιος μου Δημήτρης μάς ανακοίνωσε εν ψυχρώ ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Είχε περάσει ήδη στο πανεπιστήμιο άλλα μας είπε ότι θέλει να ασχοληθεί και με την υποκριτική. Εγώ και η Μυρτώ, από τότε που ήταν μικρά τα παιδιά μας προσπαθούμε να τους δημιουργήσουμε τη λογική να κάνουν στη ζωή τους αυτό που αγαπάνε. Η ζωή είναι δύσκολη, η δουλειά είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας οπότε αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν μπορείς να είσαι καλά. Ξέραμε ότι θα διώξουν τον γιο μας από τη δραματική σχολή, γιατί πήρε μέρος στο Έτερος εγώ. Αυτός είναι ο κανονισμός. Φέτος ο Δημήτρης πέρασε στο εθνικό. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και μεγάλη τιμή δική του, άλλα και δίκη μας."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ