Follow us

Βαλέρια Κουρούπη για Δημήτρη Λιγνάδη | "Ερχόταν στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του"

Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως δεν σοκαρίστηκε με κανένα από τα ονόματα των θυτών στον χώρο του θεάτρου καθώς τα γνώριζε ήδη.

MissBloom TEAM
Βαλέρια Κουρούπη Instagram

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Βαλέρια Κουρούπη στην Ζoe Pre και στην εκπομπή της στην πλατφόρμα του YouTube, "Κρίμα". Η ηθοποιός μίλησε για όλα ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει συναντήσει στο θέατρο, αλλά και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης, παρά την καταδίκη σε 12 χρόνια φυλακή

Πιο συγκεκριμένα, η Βαλέρια Κουρούπη υποστήριξε πως γνώριζε για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο ωστόσο δεν είχε αποδείξεις. Αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, η ηθοποιός δήλωσε πως τον έχει ζήσει με παιδιά ενώ αποκάλυψε πως κάποια στιγμή, εκείνος ερχότανε στο θέατρο με δύο παιδιά υποστηρίζοντας πως είναι ανίψια του.

"Δεν σοκαρίστηκα καθόλου για τα ονόματα που ακούστηκαν γιατί τα ξέραμε. Δεν ξέραμε το μέγεθος, δεν ξέραμε για βιασμούς αλλά ξέραμε για πολύ κακοποιητικές συμπεριφορές. Φταίμε, αλλά δεν είναι και εύκολο να καταγγείλεις κάτι χωρίς αποδείξεις. Εγώ έχω ζήσει τον άνθρωπο με τα παιδιά, τον έχω δει να έρχεται στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του. Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι;"

"Μάλιστα, μία συνάδελφος είχε πάει στην αστυνομία και είχε κάνει καταγγελία και της είπαν "τι να κάνουμε;”. Φταίμε γιατί όταν οι άνθρωποι βολεύονται και δεν μιλάνε έστω και μεταξύ τους, φταίνε. Και αυτοί ήξεραν ότι δεν μιλάμε και αυτοί βρήκαν χώρο."

Δες το σχετικό βίντεο :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ