Follow us

Τζίνα Αλιμόνου | "Μαγειρεύω στις 06:15 για να δώσω τα γεύματα στα παιδιά μου"

H ηθοποιός έκανε δηλώσεις on camera σε μία πολύ σπάνια, δημόσια εμφάνιση.

MissBloom TEAM
Τζίνα Αλιμόνου Instagram

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε χθες το βράδυ η Τζίνα Αλιμόνου. Η ηθοποιός βρέθηκε στο φινάλε της Εβδομάδας Μόδας ενώ έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ανδριάνα Βαρδινογιάννη | Αυτή είναι η ξανθιά και πανέμορφη κόρη της Τζίνας Αλιμόνου

Πιο αναλυτικά, η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε στους δημοσιογράφους για την καθημερινότητά της σήμερα με τέσσερα παιδιά, χαρακτηρίζοντάς την έντονη. Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί μέσα στα χρόνια πολλές τηλεοπτικές προτάσεις ωστόσο δε νιώθει διαθέσιμη αν και θέλει πολύ να επιστρέψει και στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο.

"Θέλω πάρα πολύ να γυρίσω και στην τηλεόραση και στο θέατρο και πραγματικά έχω τα έχω επιθυμήσει. Η καθημερινότητά μου με τα παιδιά είναι πολύ έντονη γιατί ασχολούμαι από πολύ νωρίς, από τις 6:15, με αυτά."

"Έχω δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, όχι φέτος αλλά τις προηγούμενες χρονιές, αλλά γενικώς επειδή δεν το ψάχνω, ίσως να πιστεύουν ότι δεν είμαι πολύ διαθέσιμη, γεγονός που είναι και αλήθεια."

"Μαγειρεύω, στις 06:15 γίνεται πανικός στην κουζίνα γιατί πρέπει να δώσω τα γεύματα στα παιδιά μου. Πρέπει να φύγουν οκτώ παρά, οπότε τα ετοιμάζω εκείνη την ώρα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ