Follow us

Πέννυ Μπαλτατζή | Θηλάζει τη μικρή της στην πιο τρυφερή φωτογραφία της ημέρας

Το ηχηρό μήνυμα της τραγουδίστριας για την απενοχοποίηση του θηλασμού.

MissBloom TEAM
Πέννυ Μπαλτατζή Instagram

Το δικό της, ηχηρό μήνυμα για τον θηλασμό θέλησε να στείλει η Πέννυ Μπαλτατζή, με πρόσφατο εξώφυλλό της σε περιοδικό. Η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε θηλάζοντας το μόλις 5 μηνών μωρό της, τονίζοντας συγχρόνως πως ο θηλασμός, δεν είναι μία εύκολη υπόθεση.

Πέννυ Μπαλτατζή | Μας δείχνει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη της

Πιο συγκεκριμένα, η Πέννυ Μπαλτατζή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία μαγευτική φωτογραφία όπου απεικονίζεται η ίδια να θηλάζει το δεύτερο παιδί της. Η ερμηνεύτρια, στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε ένα συγκινητικό και βαθιά αληθινό κείμενο τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η γυναικεία αλληλεγγύη αλλά και η απενοχοποίηση στο θέμα του θηλασμού.

"Όχι ο θηλασμός δεν είναι εύκολος… Τώρα στο δεύτερο είναι ακόμη πιο δύσκολος, γιατί έχω και τις τύψεις ότι δε δίνομαι το ίδιο και στα δυο μου παιδιά. Όχι δεν είναι ρόδινη η καθημερινότητα. Αγωνιώ, προσπαθώ, αγωνίζομαι, κουράζομαι, αλλά ξέρετε κάτι; Στο τέλος της ημέρας νιώθω γεμάτη. Και το επόμενο πρωί πάλι από την αρχή! Θηλάζουμε παντού, αεροπλάνα, αυτοκίνητα, καμαρίνια, καφέ, δρόμους. Όπως τρώμε και εμείς, έτσι τρώνε και τα μωρά μας, όπου και όποτε χρειάζεται. Ας απενοχοποιήσουμε την τροφή του παιδιού μας. Το στήθος μιας θηλάζουσας μαμάς είναι η τροφή του παιδιού της. Επίσης, θα το ξαναπώ προς αποφυγή παρεξήγησης. Όπως κι αν επιλέξεις να σιτίζεις το παιδί σου είσαι υπέροχη μαμά (το λέω για σένα που είσαι έτοιμη να με πυροβολήσεις, επειδή μιλάω πάλι για το θηλασμό). Αυτό βιώνω και γι' αυτό έχω να μιλήσω! Ας μιλάμε όλοι για τις εμπειρίες μας ώστε να βοηθάμε η μια την άλλη και όχι να είμαστε η μια απέναντι στην άλλη. Γυναίκες, μας χρειαζόμαστε."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ