Follow us

Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Κιμούλη | "Καλά κάνει και επιστρέφει στο θέατρο. Έχω πάρει πολλή αγάπη από εκείνον"

Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τον Γιώργο Κιμούλη ενώ αναφέρθηκε και στον Παύλο Χαϊκάλη.

MissBloom TEAM
Θοδωρής Αθερίδης Instagram

Συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή "Super Katerina" παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά στον δημοσιογράφο για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στον Γιώργο Κιμούλη και στην επιστροφή του στο θέατρο.

Σμαράγδα Καρύδη | Η απρόσμενη αντίδραση της ηθοποιού όταν ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε τη σχέση τους

Πιο αναλυτικά, όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη και μία ενδεχόμενη συνεργασία, ο Θοδωρής Αθερίδης υποστήριξε πως συμφωνεί με την επιστροφή του στο θέατρο καθώς κάπως πρέπει να ζήσει, ενώ σημείωσε πως δε μπορεί να στρέψει τα βέλη του σε κάποιον που αγαπάει και από τον οποίο έχει πάρει αγάπη.

"Αν κατηγορηθεί κάποιος και βρεθεί ένοχος, θα σεβαστώ το δικαστήριο. Για τις περιπτώσεις του Χαϊκάλη και του Κιμούλη δεν ξέρω. Καλά κάνει και επιστρέφει ο Γιώργος Κιμούλης στο θέατρο, πρέπει να ζήσει. Έχω πάρει πολλή αγάπη από αυτόν τον άνθρωπο, έχουμε συνεργαστεί, έπαιξε στην ταινία μου χωρίς καμία αμοιβή. Σε μια διαδρομή χρόνων θα υπάρξουν διαπληκτισμοί. Θα μπορούσα να στρέψω εγώ τα βέλη σε έναν άνθρωπο που με αγαπάει;"

Ενώ, σε ερώτηση σχετική με τον Παύλο Χαϊκάλη ο ηθοποιός είπε : "Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν κατάλαβα τι έκανε. Αισθάνθηκα ότι δεν έκανε τίποτα. Δεν ξέρω γιατί τραβάει τα όσα τραβάει."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ