Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Ο αναπαυτικός, off-white καναπές του σαλονιού της είναι το απόλυτο spot χαλάρωσης

Η ηθοποιός έχει καταφέρει να συνδυάσει διαφορετικά χρώματα, υφές και διαθέσεις, δημιουργώντας έτσι μία cozy ατμόσφαιρα.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Το σαλόνι της Αθηνάς Οικονομάκου είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο προσεγμένα και σωστά διακοσμημένα σαλόνια που έχουμε δει. Η ίδια, στον ελεύθερο χρόνο της φροντίζει να απολαμβάνει την ησυχία του σπιτιού της όσο περισσότερο μπορεί, κάτι που όπως φαίνεται επέλεξε να κάνει και χθες.

Αθηνά Οικονομάκου | Το σαλόνι του σπιτιού της μοιάζει βγαλμένο από σελίδες περιοδικού

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από το σαλόνι του σπιιτιού της, εκεί όπου χθες βράδυ χαλάρωσε απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί. Από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου, εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει την αγάπη της για τα μαξιλάρια και τα έντονα χρώματα. Ωστόσο, τη δική μας καρδιά "έκλεψε" δικαίως ο off-white καναπές της.

Αθηνά Οικονομάκου | Ο αναπαυτικός, off-white καναπές του σαλονιού της είναι το απόλυτο spot χαλάρωσης

Ο μεγάλος καναπές του σαλονιού της ηθοποιού, έρχεται σε ένα σπασμένο λευκό χρώμα. Για την ακρίβεια, το ανοιχτό χρώμα του καναπέ ενισχύεται με γκρι νερά τα οποία δημιουργούν μία αντίθεση με τα υπόλοιπα υφάσματα και χρώματα του σπιτιού, ωστόσο εναρμονίζονται με τον πιο απαλό και σωστό τρόπο. Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως έχει καταφέρει να συνδυάσει διαφορετικά χρώματα, υφές και διαθέσεις, φτιάχνοντας μία ήρεμη αλλά άκρως ενδιαφέρουσα και cozy ατμόσφαιρα.

Αθηνά Οικονομάκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ