Follow us

Ρούλα Σταματοπούλου | "Δεν ξέρω πόση ώρα έκλαιγα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος..."

Όλα όσα αποκάλυψε η γνωστή make up artist για το ταξίδι της μητρότητας και την αποτυχημένη εγκυμοσύνη που είχε πριν να φέρει στον κόσμο τον γιο της, Άγγελο.

MissBloom TEAM
Ρούλα Σταματοπούλου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε χθες η Ρούλα Σταματοπούλου. Η γνωστή make up artist και χρόνια συνεργάτιδα της παρουσιάστριας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για τη γέννηση του γιου της αλλά και για την αποτυχημένη εγκυμοσύνη που είχε πριν από τον ερχομό του.

Η Ρούλα Σταματοπούλου μόλις ‘έλιωσε’ το Instagram | Το γλυκό φιλί στον 3 μηνών γιο της και η αποκάλυψη για τη βάπτισή του

Πιο αναλυτικά, η Ρούλα Σταματοπούλου συγκινήθηκε on air μιλώντας για το θαύμα της ζωής της, τον μονάκριβο γιο της, Άγγελο, υπογραμμίζοντας πως νιώθει μεγάλη ευλογία που υπάρχει στη ζωή της. Στη συνέχεια, η καταξιωμένη make up artist αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη την οποία και παρομοίασε με θάνατο αφού η ίδια λέει πως τότε, δε μπορούσε ούτε να μιλήσει.

"Για μένα ήταν κάτι πολύ μακρινό, δεν είναι όλες οι γυναίκες να γίνουν μητέρες. Είχα σκεφτεί να κάνω τη δική μου οικογένεια. Σε είχα ρωτήσει πώς το κάνεις… Δεν μου χτύπησε καμπανάκι. Ο στόχος μου ήταν ότι ήθελα να κάνω παιδί. Ήρθε ο άνθρωπος στη ζωή μου και αποφάσισα να κάνω παιδί. Μου το έβγαλε… Το πιο σημαντικό ήταν ότι ήθελα να το ζήσω μαζί του. Στον Κωνσταντίνο αρέσει η οικογένεια. Εγώ είμαι πιο ατίθαση και ελεύθερο πνεύμα."

"Δεν περίμενα ότι εμείς θα κάναμε αυτή τη συζήτηση. Όλα αυτά που μου περιέγραφες δεν μπορούσα να τα καταλάβω και να τα νιώσω. Πόσο δίκιο είχες. Πόσο ευλογημένη νιώθω που ο Θεός μου χάρισε αυτό το πλάσμα. Και ευλογημένη που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου. Δεν είναι εύκολες οι σχέσεις. Χωρίζουν ζευγάρια για αυτό. Ο Θεός είτε μας δώσει παιδί είτε όχι, εγώ πείσμωσα τόσο πολύ που ήθελα να το κάνω όπως πρέπει, να έχω ένα παιδάκι. Νιώθω μεγάλη ευλογία για αυτό."

"Κάθε φορά που προσπαθούσα και δεν γινόταν, κάθε φορά ερχόμουν και πιο κοντά. Διαλυόμουν, όσο πιο πολύ πείσμωνα, πήγαινα πιο κοντά. Έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει… και έγινε. Επειδή είχαμε κάποιες αποτυχίες και έλεγα δεν θα έγινε πάλι. Δεν ξέρω πόση ώρα έκλαιγα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Τώρα λέω έγινε… Πέρασαν δύο μήνες, ακούσαμε καρδιά και πήγαμε στο επόμενο ραντεβού και μας είπε ο γιατρός ότι δεν προχωράει… Η εγκυμοσύνη πριν από τον Άγγελο. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είναι απώλεια, είναι θάνατος. Δεν με άφησε πίσω ούτε μήνα. Είπα στον γιατρό πότε μπορώ να ξεκινήσω πάλι την προσπάθεια."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ