Follow us

Η Ισμήνη Αϊβάζη μόλις έγινε 14 ετών και είναι πιο όμορφη από ποτέ | Οι ευχές του πατέρα της, Γιάννη

"Μεγαλώνουμε και εσύ μαζί μας! Εγώ είμαι εδώ για εσένα για πάντα!"

MissBloom TEAM
Ισμήνη Αιβάζη Instagram

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ισμήνη Αϊβάζη. Η μονάκριβη κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη γίνεται σήμερα 14 ετών ενώ όπως όλα δείχνουν, το πέρασμα του χρόνου δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν ούτε οι γονείς της.

Γιάννης Αϊβάζης | Στο γήπεδο μαζί με την κόρη του, Ισμήνη Αϊβάζη - Η γλυκιά φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Κορινθίου και ξετρέλανε το Instagram

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια της Ισμήνης, μία γλυκιά φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια ενώ στη λεζάντα έγραψε τρυφερές ευχές σημειώνοντας πόσο την αγαπά αλλά και πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος.

"Πώς περνά ρε μωρό μου ο χρόνος … Σήμερα γίνεσαι 14! Θεέ μου, αν μπορούσα να είχα μια χάρη, θα σου ζητούσα να σταματήσεις σήμερα τον χρόνο, αλλά δεν γίνεται! Μεγαλώνουμε και εσύ μαζί μας! Να σε χαιρόμαστε μωρό μου και να θυμάσαι εγώ είμαι εδώ για εσένα για πάντα! Σε λατρεύω, Ισμηνού μου -ο Τζόνι σου!"

Η 14χρονη Ισμήνη είναι η μεγάλη αδυναμία των δύο ηθοποιών και δικαίως. Η μονάκριβη κόρη τους, που έχει ήδη μπει στην εφηβεία, δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις ωστόσο την έχουμε δει και απολαύσει αρκετές φορές στα social media των γονιών της. Όμορφη, γλυκιά και μελαχρινή όπως η μαμά της, η Ισμήνη Αϊβάζη είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε να βλέπουμε.

Η Ισμήνη Αϊβάζη μόλις έγινε 14 ετών και είναι πιο όμορφη από ποτέ | Οι ευχές του πατέρα της, Γιάννη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ