Η Σοφία Παυλίδου φόρεσε το babydoll φόρεμα που θέλουμε να έχουμε στη ντουλάπα μας

Η ηθοποιός φαίνεται να ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας και το αποτέλεσμα την ανταμοίβει.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η μόδα ως γνωστόν κάνει κύκλους. Τάσεις που έχουν αγαπηθεί σε άλλες δεκαετίες επανέρχονται συχνά, προσαρμοσμένες πάντα στα σύγχρονα δεδομένα, όπως συμβαίνει με τα low waisted τζιν που επέστρεψαν από τα 00s ή τα παπούτσια Mary Jane που ήταν δημοφιλή στα τέλη των '90s χάρις στην πανκ και γκοθ κουλοτούρα. Μία τάση που κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τις παραπάνω, έχοντας κάνει comeback πάνω από μία φορά, είναι τα babydoll φορέματα.

Τα φορέματα αυτά έχουν το χαρακτηριστικό πως στο πάνω μέρος είναι πιο στενά και κάτω από το στήθος "ανοίγουν” δημιουργώντας μία αίσθηση ψηλόμεσου. Τα ιδιαίτερα, θηλυκά αυτά κομμάτια έχουν επιστρέψει στη μόδα δυναμικά και η Σοφία Παυλίδου φαίνεται να είναι φαν της τάσης.

Η ηθοποιός απαθανατίστηκε σε εγκαίνια μαγαζιού στο Νέο Ηράκλειο και η εμφάνισή της ήταν o τέλειος συνδυασμός σύγχρονου look με girly vibes. Φορούσε ένα μαύρο, μινι babydoll φόρεμα με κεντητές λεπτομέρειες, το οποίο συνδύασε με μαύρη crossbody τσάντα και επίσης μαύρες μπότες στο πιο hot μήκος της σεζόν.

Αν και total black σύνολο, το outfit της ηθοποιού είχε ιδιαίτερο στυλιστικό ενδιαφέρον, χάρις στο συγκεκριμένο φόρεμα, αλλά και στον τρόπο που το συνδύασε. Είτε αγαπάς το πιο ρομαντικό, girly στυλ, είτε όχι, σε προτρέπουμε να δώσεις μία ευκαιρία σε αυτή την τάση. Άλλωστε μπορείς να το επιλέξεις σε όποιο μήκος προτιμάς και να το συνδυάσεις σχεδόν με τα πάντα, από σνίκερς για πιο "κουλ” looks, μέχρι μπότες όπως της Σοφίας Παυλίδου.

Πάρε λίγη έξτρα έμπνευση και hop on the trend!