Follow us

Μάνος Παπαγιάννης | "Η κυρία Παυλίδου τα κατάφερε. Με κατέστρεψε"

Ο ηθοποιός, λίγες μέρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου και την ενοχή του στην υπόθεση με τη Σοφία Παυλίδου, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης.

MissBloom TEAM
Μάνος Παπαγιάννης NDP

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και ύστερα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, παραχώρησε ο Μάνος Παπαγιάννης στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή "Το Πρωινό". Λίγες μέρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου και την ενοχή του ηθοποιού στην υπόθεση με τη Σοφία Παυλίδου, ο Μάνος Παπαγιάννης "έσπασε" τη σιωπή του παρουσιάζοντας τη δική του πλευρά.

Ένοχος κρίθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης στη δικαστική διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Μάνος Παπαγιάννης δήλωσε :

"Είμαι ένας άνθρωπος που χτυπήθηκα και είμαι το θύμα. Δεν χτύπησα και δεν έκανα κακό σε κανέναν. Νιώθω μεγάλη αδικία. Εννοείται βριστήκαμε, είπαμε βαριές κουβέντες ο ένας στον άλλο. Έπιασα τα χέρια της Παυλίδου και τα έβγαλα από πάνω μου.

Η κυρία Παυλίδου έχει τρεις διαφορετικές ιατρικές γνωματεύσεις, καθεμία έλεγε διαφορετικά ευρήματα. Άλλα πράγματα έγραφαν την πρώτη ημέρα, άλλα τη δεύτερη, και άλλα την τρίτη ημέρα. Η κυρία Παυλίδου ισχυρίστηκε ότι πονούσε η πλάτη της. Η έκθεση του γιατρού έλεγε ότι δεν παρατήρησε χτυπήματα αλλά στένωση της σπονδυλικής στήλης. Η Σοφία Παυλίδου δεν έπεσε, όρθια ήταν. Τεχνικός του θεάτρου ήταν αυτόπτης μάρτυρες. Δεν προκάλεσα καμία σωματική βλάβη στη Σοφία Παυλίδου, όπως λέγεται και στην ιατρική γνωμάτευση του ιατροδικαστή.

Την επόμενη ημέρα από το συμβάν, ζήτησα συγγνώμη από όλον τον θίασο για την αναστάτωση. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Σοφία Παυλίδου για να λήξει το θέμα. Πριν η κυρία Παυλίδου είχε ζητήσει από τον κ. Γκουρούση να της ζητήσω συγγνώμη, μου είχε κάνει μήνυση και είχε βρει με συνάδελφος ηθοποιό για να με αντικαταστήσει. Ακόμα κι αν δεν φταίω μετά από αυτό, πώς να ζητήσω συγγνώμη από έναν αδίστακτο και ξεδιάντροπο άνθρωπο;

Την ώρα που δικαζόταν η κυρία Παυλίδου, προθυμοποιήθηκα να ζητήσω συγγνώμη αλλά η κυρία Παυλίδου δεν το δεχόταν. Άρα ό,τι έλεγε περί συγγνώμης ήταν προσχηματικά.

Η Βάσια Τριφύλλη διέψευσε τα λεγόμενα της υπεράσπισης της κυρίας Παυλίδου και την χαρακτήρισε "ανακατώστρα". Ο πιο μεγάλος μάρτυρας ήταν ένας αθόρυβος μάρτυρας, ο τεχνικός του θεάτρου. Τον παρακάλεσα να με βοηθήσει, να καταθέσει και φοβόταν μην μπλέξει με αυτούς τους ανθρώπους. Ο τεχνικός του θεάτρου κατέθεσε ότι άκουσε τον Καλυβάτση να λέει αυτολεξεί αυτά για τα οποία θα με κατηγορούσε. Κατέθεσε ότι δεν κλώτσησα την πόρτα, γιατί δεν ήταν σπασμένη. Έβγαλα απλώς τα χέρια της από το πρόσωπό μου κι έφυγα. Οι παραγωγοί του θεάτρου με υπερασπίζονται.

Η Παυλίδου είχε δημιουργήσει στο παρελθόν πρόβλημα πετώντας τις μπότες της στον υπεύθυνο. Ο μόνος άνθρωπος που με ξέρει καλύτερα από όλους είναι η γυναίκα μου και είναι ο πιο σημαντικός μάρτυρας. Όλοι οι συνάδελφοί μου με στηρίζουν τηλεφωνικά αλλά δεν έρχεται κανείς να με υπερασπιστεί δημόσια και στο δικαστήριο, γιατί φοβούνται αυτούς τους αδίστακτους ανθρώπους, όπως ο τεχνικός του θεάτρου.

Η κυρία Παυλίδου μου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με διαλύσει, θα με θάψει ζωντανό και τα κατάφερε, ανεξαιρέτως του αποτελέσματος της δίκης. Πανηγυρίζει στο ημίχρονο.

Ακούστηκε ότι εγώ βγαίνω σε εκπομπές, ενώ έχω να δώσω συνέντευξη 4 χρόνια. Η Παυλίδου έχει δώσει 17 συνεντεύξεις.

Από όλες τις απόψεις έχω καταστραφεί. Η Σοφία αυτό που μου υποσχέθηκε το έκανε.

Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημία και το πρώτο διάστημα δε μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε στον δρόμο. Να ‘ναι καλά η οικογένειά μου, θέλω να τελειώσουν αυτά τα κατάφωρα ψέματα, αυτή η αηδία και η τοξικότητα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ