Αλέν Ντελόν: Η αδυναμία στην πρώην σύζυγό και την κόρη του απεικονισμένη σε δύο ίδιες φωτογραφίες με διαφορά 35 χρόνων

Το τρυφερό φωτογραφικό κολλάζ που ετοίμασε η κόρη του ζεν πρεμιέ, Ανούσκα Ντελόν, για τα γενέθλια του αγαπημένου πατέρα της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η πολυτάραχη, γεμάτη αίγλη, διακρίσεις, μοναδικές ερμηνείες, αλλά και έρωτες και αγάπη ζωή του Αλέν Ντελόν, χωρίς αμφιβολία, έχει πολλά να διδάξει για την λαμπερή πορεία του σπουδαίου Γάλλου ηθοποιού και ζεν πρεμιε του διεθνούς κινηματογράφου. Ο αστέρας της χρυσής εποχής του Χόλυγουντ, διανύοντας την ένατη δεκαετία της ζωής του, έχει αποτραβηχθεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει πλέον σχεδόν απομονωμένος στην έπαυλη του στην Γενεύη.

Με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων του, η Ανούσκα Ντελόν απέτινε φόρο τιμής στον αγαπημένο της πατέρα, γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στις ένδοξες στιγμές του. Ο εμβληματικός "Τομ Ρίπλεϊ" έγινε 87 ετών και η μοναχοκόρη του δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο γλυκιά και τρυφερή αφιέρωση. Συγκεκριμένα, η Γαλλο-Ολλανδή ηθοποιός δημιούργησε ένα κολλάζ φωτογραφιών με πρωταγωνιστή τον πατέρα της, όπου μέσα από την ίδια πόζα αποδεικνύεται η μεγάλη αδυναμία που έτρεφε και τρέφει τόσο στην πρώην σύζυγό του, Ροζαλί βαν Μπρέμεν, όσο και στην κόρη του.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr