Follow us

Το εντυπωσιακό πάρτι της Δανάης Μπάρκα για τα 30α γενέθλιά της

Η παρουσιάστρια διοργάνωσε ένα ξέφρενο event και γιόρτασε με τους επώνυμους καλεσμένους της τα γενέθλια της.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Istagram @danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα έκλεισε τα 30 και το γιόρτασε με ένα ξέφρενο πάρτι. Η παρουσιάστρια χθες μπήκε και επίσημα στην τρίτη δεκαετία της ζωής της και φρόντισε να διασκεδάσει την νέα φάση της ζωής της.

Η Δανάη Μπάρκα διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων, στο οποίο έδωσαν το παρών συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της παρουσιάστριας για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα ''hot Οfficial Thirty''.

Η ίδια φρόντισε να κρατήσει ενήμερους τους ακολούθους της στο Instagram αναδημοσιεύοντας στιγμιότυπα και βίντεο από τους χθεσινοβραδινούς εορτασμούς. Στα posts της βλέπουμε πως η ίδια διασκέδασε με την ψυχή της χορεύοντας και πίνοντας με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ στο πλευρό της ήταν φυσικά η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Στο πάρτι της Δανάης Μπάρκα παρευρέθηκαν τραγουδιστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι αλλά και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Μαρία Καβογιάννη και η Δέσποινα Καμπούρη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ