Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένος

Το τρυφερό σχόλιο για την προσωπική του ζωή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έβαλε οριστικό τέλος στα σενάριο γύρω από τη συμμετοχή του στο ''Survivor All Star'', ενώ παράλληλα έκανε και μία μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή στον αέρα κυπριακής εκπομπής.

Αρχικά, ο ίδιος ανέφερε για το ριάλιτι: ''Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω πει κάτι. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια κι ότι είναι ξεκάθαρο αυτό με το παιχνίδι. Έχω πει ότι δεν θα συμμετέχω στο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο. Τα πράγματα που με ενδιαφέρουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συγκεκριμένα''.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπειτα απάντησε σε σχετική ερώτηση για την προσωπική του ζωή και παραδέχτηκε πως αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένος, χωρίς ωστόσο να περνά σε λεπτομέρειες. ''Ο έρωτας είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται'', απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.