Follow us

Γιώργος Μαυρίδης | Μιλάει για πρώτη φορά για την "επανασύνδεσή" του με τον Σάκη Τανιμανίδη

"Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο..."

MissBloom TEAM
Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης

Στην εκπομπή "Breakfast at Star” βρέθηκε καλεσμένος σήμερα το πρωί ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο tattoo artist παραχώρησε μία συνέντευξη από κοινού με την σύζυγό του, Κρίστη Καθαργιά, μη διστάζοντας να αναφερθεί στη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης | Επανασύνδεση για τους παρουσιαστές στη βάπτιση των διδύμων

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε για πρώτη φορά όλο το παρασκήνιο της συνάντησης που είχε με τον παρουσιαστή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν κάτι τυχαίο. Για την ακρίβεια, ο ίδιος σημείωσε πως κάποια μέρα βρέθηκαν τυχαία στο αεροδρόμιο και έτσι ξεκίνησαν να μιλάνε ενώ τόνισε πως ήθελε στον γάμο του να καλέσει όλα τα παιδιά από την εκπομπή "World Party", όπως και έκανε.

"Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι καλύτερο να μένουν μεταξύ των ανθρώπων, γενικότερα στις σχέσεις μας. Δεν έχω απαντήσει ποτέ έτσι, είναι η πρώτη φορά. Να σας πω την αλήθεια, το απέφευγα λίγο. Δεν θα αναλύσω το παρελθόν, δεν θέλω, γιατί αυτό είναι δικό μας με τον Σάκη. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε τυχαία στο αεροδρόμιο, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες."

"Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο. Τον πήρα και του ευχήθηκα για τα παιδιά του, κάποια περαστικά δικά μου. Είχαμε κάποια ανταλλαγή, σε ένα ανθρώπινο επίπεδο. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, ήταν κάτι πολύ γρήγορο και είπα στην Κρίστη ότι θέλω να καλέσω και όλα τα παιδιά από το "World Party", τον Σάκη, τον Γιώργο και τον Θοδωρή. Τους κάλεσα και τους τρεις στο γάμο. Κι έτσι ξεκίνησε η φάση, ότι τον καλώ. Δεν μπορούσε να έρθει γιατί είχε τις δικές του δουλειές ο άνθρωπος και είχε και κάποια θέματα υγείας. Και όταν έγινε η βάφτιση, με κάλεσε να πάω."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Θυμίζουμε πως τα τελευταία χρόνια, οι παρουσιαστές του "World Party" και καλοί φίλοι δεν είχαν καθόλου επαφές, με το κλίμα μεταξύ τους να είναι έντονο. Ωστόσο, οι δυο τους έδωσαν ένα τέλος σε αυτή τη φημολογούμενη κόντρα και συνθήκη όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Γιώργος Μαυρίδης παραβρέθηκε στη βάπτιση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ