Follow us

Έλενα Γαλύφα | "Το μετάνιωσα το post. Πήρα τηλέφωνο τη Βίκυ Καγιά γιατί δεν θέλω να υπάρχουν αυτά"

Όλα όσα είπε η coach του GNTM για το αιχμηρό post που είχε δημοσιεύσει πριν από λίγο καιρό.

MissBloom TEAM
Έλενα Γαλύφα Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "After Dark' βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής η Έλενα Γαλύφα. Η coach του φετινού GNTM παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ενώ δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για ένα αιχμηρό post που είχε αναδημοσιεύσει λίγο καιρό πριν, με επίκεντρο την Βίκυ Καγιά.

Πιο αναλυτικά, όταν προβάλλονταν στην τηλεόραση οι auditions του ριάλιτι, η Έλενα Γαλύφα είχε δημοσιεύσει ένα σχόλιο που της είχε γίνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο έλεγε το εξής :

"Αν θέλετε να είστε δίκαιοι να κάνετε σε όλες τις υποψήφιες τις ίδιες ερωτήσεις για τη μόδα, τους σχεδιαστές και τα μοντέλα. Εφόσον η απάντηση κρίνει και το αν θα περάσουν στην επόμενη φάση (λογικότατο). Εξετάσεις πρέπει να δίνουν όλες ή καμία. Δεν είδα κα Βίκυ Καγιά να σχολιάσατε καν τα ενθέματα και το πρόσωπο της κυρίας που είδαμε χθες, ενώ σε όσα κοριτσάκια έχουν έρθει στο παρελθόν με ενθέματα σιλικόνης ή πειραγμένο πρόσωπο, ήταν κριτήριο για να μην περάσουν στην επόμενη φάση. Οι μόνοι εκεί μέσα που είναι αληθινοί και δεν πήγαν απλά για να κάνουν σόου είναι ο Γιώργος Καράβας και η Έλενα Γαλύφα. Για την αγένεια της καινούριας κοπέλας να μην μιλήσουμε καν."

Χθες βράδυ, η Έλενα Γαλύφα παραδέχτηκε στον Θέμη Γεωργαντά πως έχει μετανιώσει για το εν λόγω repost ενώ τόνισε πως αφού το έσβησε, τηλεφώνησε αμέσως στην Βίκυ Καγιά.

"Δεν ήταν υβριστικό. Το μετάνιωσα κιόλας μετά. Πήρα τη Βίκυ Καγιά αμέσως γιατί δεν θέλω να υπάρχουν αυτά… Και μου λέει "άσε μας κορίτσι μου” – δεν είναι κομπλεξική – "όλα καλά αλλά από τη στιγμή που εκτίθεσαι σε κάτι τόσο μεγάλο πρέπει να προσέχουμε τι λιγάκι παραπάνω στο οτιδήποτε”. Και έχει δίκιο." είπε η coach

Έλενα Γαλύφα | "Το μετάνιωσα το post. Πήρα τηλέφωνο τη Βίκυ Καγιά γιατί δεν θέλω να υπάρχουν αυτά"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ