Follow us

"Maestro" | O Γιάννης Τσορτέκης έμεινε κάτω από το νερό για 40 ολόκληρα λεπτά, για τις ανάγκες μίας συγκλονιστικής σκηνής

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μόλις αποκάλυψε το backstage μιας σκηνής που ανυπομονούμε να δούμε.

MissBloom TEAM
Γιάννης Τσορτέκης Instagram

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η σειρά "Maestro" μοιάζουν να πρωταγωνιστούν σε κάθε συζήτηση. Τα βράδια της Πέμπτης είναι πλέον αφιερωμένα στη σειρά του Mega ενώ ο δημιουργός της φροντίζει να μας τροφοδοτεί με διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες και μέσα στην εβδομάδα.

"Maestro" | Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε backstage του πέμπτου επεισοδίου

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι τον τελευταίο καιρό αρκετά ενεργός στα social media ενώ μοιράζεται συνεχώς backstage στιγμιότυπα από τη σειρά. Έτσι και πριν από λίγες μέρες, ο ηθοποιός και σεναριογράφος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το γύρισμα μίας συγκλονιστικής σκηνής, την οποία έχουμε δει αποσπασματικά. Πιο συγκεκριμένα, ο σεναριογράφος δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τον Γιάννη Τσορτέκη σε μία υποβρύχια λήψη λέγοντας χαρακτηριστικά πως για να βγει αυτή η σκηνή, ο τηλεοπτικός σύζυγος της Μαρίας Καβογιάννη χρειάστηκε να μείνει κάτω από το νερό για 40 ολόκληρα λεπτά.

"#backstage 🎬 Γυρίσματα με κρύο..Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτέκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο έως ότου γυριστεί η σκηνή."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ