Follow us

Η Αρετή Κετιμέ φόρεσε κόκκινο κραγιόν και "φώτισε" με τον πιο έξυπνο τρόπο τη βραδινή της, casual εμφάνιση

Η γνωστή τραγουδοποιός σε μία σπάνια, δημόσια εμφάνιση.

MissBloom TEAM
αρετή κετιμέ NPD

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι" βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής η Αρετή Κετιμέ. Η γνωστή τραγουδποιός έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση ενώ απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους δείχνοντας πιο λαμπερή και όμορφη από κάθε άλλη φορά.

Η 49χρονη Ruslana φοράει τα ρούχα της Eurovision και βάζει "φωτιά" με τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της

Η τραγουδίστρια, που έγινε ευρέως γνωστή σε πολύ μικρή ηλικία με αφορμή το ταλέντο της στο σαντούρι, επέλε για την έξοδό της στο θέατρο να φορέσει cozy ρούχα σε γήινες και άκρως χειμωνιάτικες αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Αρετή Κετιμέ φόρεσε ένα μακρύ, μπορτνώ φόρεμα με floral pattern ενώ ως πανωφόρι επέλεξε ένα καφέ παλτό. Η ίδια κατάφερε να φωτίσει το outfit της αλλά και το όμορφο πρόσωπό της με ένα κατακόκκινο κραγιόν σε ανοιχτή απόχρωση. Ως λάτρης του λιτού μακιγιάζ, η τραγουδοποιός κράτησε τη βάση του προσώπου της σχεδόν άβαφη τονίζοντας μονάχα τα χείλη της με το απόλυτο χρώμα της κάθε σεζόν και δικό της αγαπημένο.

Η Αρετή Κετιμέ φόρεσε κόκκινο κραγιόν και "φώτισε" με τον πιο έξυπνο τρόπο τη βραδινή της, casual εμφάνιση
Αρετή Κετιμέ

Όλα αυτά τα χρόνια, η Αρετή Κετιμέ δείχνει να είναι πιστή στο στιλ και τη διάθεση των ρούχων της. Οι στενές γραμμές, τα φορέματα, τα γήινα χρώματα και γενικά το formal style που έχει υιοθετήσει από τα πρώτα της κιόλας βήματα στον χώρο της showbiz, μοιάζουν να ταιριάζουν απόλυτα με τον χαρακτήρα αλλά και τη μουσική της.

Αρετή Κετιμέ
Αρετή Κετιμέ
Αρετή Κετιμέ
Αρετή Κετιμέ
Αρετή Κετιμέ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ