Follow us

Elton John | H αποχαιρετιστήρια συναυλία του σε παγκόσμια ζωντανή μετάδοση αποκλειστικά στο Disney+

Η τελευταία εμφάνιση του Elton John στη Β. Αμερική με τη συμμετοχή των κορυφαίων ονομάτων της μουσικής Dua Lipa, Kiki Dee και Brandi Carlile.

MissBloom TEAM
elton john

Στις 25 Οκτωβρίου του 1975 πραγματοποιήθηκε η θρυλική εμφάνιση του Elton John στο Στάδιο Ντότζερ, μια συναυλία η οποία εκτόξευσε τη φήμη του. Ο Elton John ολοκληρώνει αυτή τη διαδρομή 47 χρόνια μετά, επιστρέφοντας στο Στάδιο Ντότζερ, για να μας χαρίσει την τελευταία του παράσταση στη Β. Αμερική. Το πρωτότυπο συναυλιακό γεγονός "Elton John: Αποχαιρετιστήρια Συναυλία από το Στάδιο Ντότζερ" είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στην Ελλάδα από το Disney+, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στις 5.30 π.μ. Οι fans του Elton John θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία σαν να βρίσκονται στην πρώτη σειρά της συναυλίας και να παρακολουθήσουν τη μαγευτική παράσταση του Rocket Man από το Στάδιο Ντότζερ. Μάθε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Οι βραβευμένες με GRAMMY, Dua Lipa, Kiki Dee και Brandi Carlile θα συναντηθούν στη σκηνή του Στάδιου Ντότζερ με την εμβληματική μορφή της μουσικής βιομηχανίας Elton John, κατά τη διάρκεια της τελευταίας του εμφάνισης στη Β. Αμερική, τιμώντας τον ίδιο και τη θρυλική του καριέρα.

Κατά τη διάρκεια της ιστορικής ζωντανής μετάδοσης, διάρκειας τριών ωρών, από την Disney Branded Television, σε παραγωγή της Fulwell 73 Productions και της Rocket Entertainment, ο Elton John θα παρουσιαστεί, όπως δεν τον έχει ξαναδεί ποτέ το κοινό, αποτίνοντας φόρο τιμής στην εμβληματική στιγμή του 1975 που τον εκτόξευσε σε παγκόσμιο θρύλο.

"Το να νιώσω την ενέργεια από τους μεγαλύτερους θαυμαστές μου, όχι μόνο στο Στάδιο Ντότζερ, αλλά σε όλο τον κόσμο, ενώ θα παρακολουθούν ζωντανά από το σπίτι τους, θα είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό για μένα", δήλωσε ο Elton John. "Είμαι ενθουσιασμένος που θα γιορτάσω αυτή τη σημαντική βραδιά σε παγκόσμια κλίμακα. Ελπίζω όλοι να νιώσουν τη δύναμη και τη χαρά που χαρίζει η εμφάνιση σε μια σκηνή τόσο εμβληματική, όσο το Ντότζερ, ακριβώς όπως ένιωσα κι εγώ πριν από σχεδόν 50 χρόνια".

Το πρωτότυπο συναυλιακό γεγονός "Εlton John: Αποχαιρετιστήρια Συναυλία από το Στάδιο Ντότζερ" θα τιμήσει μια βραδιά-σταθμό στην ιστορία της μουσικής, καθώς θα εκτυλίσσεται σε πραγματικό χρόνο στο Στάδιο Ντότζερ, δίνοντας σε περισσότερους από τους 50.000 θαυμαστές που θα βρίσκονται εκεί αλλά και σε αμέτρητους fans παγκοσμίως, τη σπάνια ευκαιρία να βιώσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του από τα τελευταία 50 χρόνια.

"Ο αντίκτυπος του Sir Elton John στη μουσική και τον πολιτισμό είναι ασύγκριτος και αυτή η συναυλία θα μείνει σίγουρα στην ιστορία", δήλωσε η Ayo Davis, πρόεδρος της Disney Branded Television. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτή την αποκλειστική, ξεχωριστή εμπειρία από τα παρασκήνια μέχρι την πρώτη σειρά της συναυλίας, σε όλο τον κόσμο, ζωντανά στο Disney+".

"Έχοντας μεγαλώσει στην Αγγλία τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, εμείς, όπως και οι υπόλοιποι της γενιάς μας, μπορούμε να θυμηθούμε αμέτρητες στιγμές, όπου η μουσική του Elton αποτελούσε το soundtrack της ζωής μας", δήλωσαν οι Gabe Turner και Ben Winston της Fulwell 73 Productions, σε κοινή τους δήλωση. "Το να μπορούμε να συνεργαστούμε με τον Sir Elton και την ομάδα της Disney σε αυτό που, αναμφίβολα, θα μετατραπεί σε πολιτιστικό ορόσημο, αποτελεί μια προσωπική όσο και επαγγελματική κορύφωση, για την οποία είμαστε βαθιά ευγνώμονες".

Αυτή η φαντασμαγορική βραδιά θα αποτελέσει το προοίμιο για το πολυαναμενόμενο, πρωτότυπο ντοκιμαντέρ της Disney "Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend", από τον υποψήφιο για Όσκαρ R.J. Cutler και τον παραγωγό David Furnish, που θα κυκλοφορήσει το 2023. Το "Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend" θα αποτελέσει το επίσημο αφιέρωμα στον Elton John και θα περιλαμβάνει υλικό από πρόβες και συναυλίες των τελευταίων 50 ετών, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, μαζί με αποκλειστικό υλικό από τα προσωπικά του αρχεία και συνεντεύξεις. Στο αφιέρωμα θα προβληθούν επίσης πλάνα από τους τελευταίους μήνες της περιοδείας του, ενώ θα γίνει και μια αναδρομή στα απίστευτα πρώτα πέντε χρόνια της καριέρας του, μεταξύ 1970 και 1975, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Elton κυκλοφόρησε δέκα εμβληματικά άλμπουμ, επτά από τα οποία έφτασαν στο Νο. 1 των billboard charts και τον μετέτρεψαν σε παγκόσμιο φαινόμενο. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σε φεστιβάλ και σε κινηματογραφικές αίθουσες πριν γίνει διαθέσιμο στο Disney+.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ