Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | "Έχουμε κάνει τρία μπαζάρ με την Κιβωτό και έχουμε μία εμπειρία να μοιραστούμε"

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος σχετικά με την "Κιβωτό του Κόσμου" και τις καταγγελίες σεξουαλικών παρενοχλήσεων, βίας και ξυλοδαρμού.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram

Η "Κιβωτός του Κόσμου" και οι καταγγελίες περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων, βίας και ξυλοδαρμού που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, είναι αδιαμφισβήτητα το θέμα των ημερών.

Η Νατάσα Γιάμαλη μίλησε για την "Κιβωτό του Κόσμου" και έδειξε με τον πιο σωστό τρόπο τον "ελέφαντα" στο δωμάτιο

Μέσα από τις εκπομπές αλλά και τα social media, πολλοί είναι αυτοί που έχουν τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα των καταγγελιών. Ανάμεσα σε αυτούς, και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου η οποία θέλησε χθες, μέσα από την εκπομπή "Στούντιο 4", να μοιραστεί τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δήλωσε σοκαρισμένη, όπως και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ενώ υπογράμμισε πως έχει προσωπική εμπειρία και άποψη για τη συγκεκριμένη δομή καθώς στο παρελθόν, έχει κάνει μαζί τους τρία μπαζάρ.

"Μας στέλνετε και διάφορα μηνύματα τι συμβαίνει αλλού. Ξέρουμε ποια είναι η τρέχουσα ελληνική επικαιρότητα. Μας σοκάρει κι εμάς, όσο κι εσάς. Μπορεί και λίγο παραπάνω γιατί μπορεί να έχουμε σχέσεις με ανθρώπους, να ξέρουμε πράγματα και δικές μας εμπειρίες."

"Δεν πρέπει να αφήσεις το κακό να διαβρώσει αυτό που είσαι κι αυτό που θέλεις να γίνεις."

"Μιλάμε για όλα αυτά που έγιναν με την Κιβωτό. Εμείς έχουμε κάνει τρία μπαζάρ κι έχουμε προσπαθήσει να βοηθήσουμε σε εποχή που, όπως όλοι, πιστεύαμε… κι έχουμε κι εμείς μια εμπειρία να μοιραστούμε. Δεν θέλω αυτό να διαβρώσει, να χαλάσει και να θεωρήσουμε ότι όλα έτσι είναι."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ