Follow us

7 φορές που συμπαθήσαμε λίγο παραπάνω τον Mark Ruffalo

Ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, ο Mark Ruffalo κλείνει σήμερα τα 55 του χρόνια.

MissBloom TEAM
Mark Ruffalo Splash News/Ideal Image

Ο Mark Ruffalo έχει μια εμφάνιση που μένει. Λίγο οι μπούκλες του, λίγο το χαμόγελο και φυσικά η τραχιά φωνή του, τον κάνουν ξεχωριστό. Εννοείται και το ταλέντο του. Ο Ruffalo πάλευε με μη διαγνωσμένη δυσλεξία και ΔΕΠΥ από νεαρή ηλικία. Έκανε το πρώτο του ντεμπούτο στην ταινία του Lonergan, This Is Our Youth, η οποία, στη συνέχεια, τον βοήθησε να πάρει αρκετούς κινηματογραφικούς ρόλους και διαμόρφωσε την καριέρα του. Μέχρι φυσικά να γίνει ο γνωστός σε όλους μας Hulk και να κερδίσει ακόμη περισσότερη αναγνωρισιμότητα παγκοσμίως.

Ταπεινός και μετρημένος, ο Ruffalo είναι εξαιρετικά αφοσιωμένος στους θαυμαστές του. Στο The Graham Norton Show, κάποτε είπε αστειευόμενος: "Γνωρίζω όλους τους θαυμαστές μου με το όνομά τους. Και τους επτά". Είναι επίσης γνωστός ως ο βασιλιάς των spoilers έχοντας πολλές φορές, αποκαλύψει σημαντικές πληροφορίες. Στοργικός πατέρας και αφοσιωμένος σύζυγος, ήταν πάντα οπαδός του αθλητισμού, ενώ παραδέχεται πως δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής ως ηθοποιός στα παιδιά του. "Ο γιος μου μου είπε τις προάλλες, όταν ήταν θυμωμένος μαζί μου: "Πάντα μισούσα τον Hulk. Νομίζω ότι είναι σκατά'". Σήμερα, στα 55α γενέθλιά του, βρίσκουμε τις επτά καλύτερες ταινίες του. Αυτές που τον διαμόρφωσαν μέχρι σήμερα.

Shutter Island (Martin Scorsese, 2010)

Έντονο και αγχωτικό, το Shutter Island είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα έργα του Scorsese. Ο Mark Ruffalo ως ο καλά πληροφορημένος Chuck Aule προσθέτει μια ακόμη διάσταση στον Leonardo DiCaprio. Ο Scorsese πετυχαίνει τη μεγαλύτερη ανατροπή της πλοκής στο τέλος της ταινίας, αφήνοντας ανεξίτηλο σημάδι στο μυαλό των θεατών.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ