Follow us

Mαργαρίτα | Η μεγαλύτερη αδερφή της Ελένης Φουρέιρα είναι μία καλλονή και μοιάζει εκπληκτικά στην τραγουδίστρια

Η pop τραγουδίστρια μοιάζει ομολογουμένως εξαιρετικά με τη μεγάλη της αδερφή.

MissBloom TEAM
Μαργαρίτα Φουρέιρα Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα είναι αδιαμφισβήτητα μία γυναίκα με θεαματική καριέρα. Η πετυχημένη pop τραγουδίστρια έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, με δουλειά και επιμονή, να "ανέβει" στη θέση νούμερο ένα της μουσικής βιομηχανίας και φυσικά, να "μπει" στις καρδιές μας. Ωστόσο, όσο μεγάλη και αν είναι η επιτυχία που έχει γνωρίσει η τραγουδίστρια, η ίδια δεν ξεχνάει ποτέ από πού ξεκίνησε.

Οι αδερφές της Ελένης Φουρέιρα ανυπομονούν να γίνουν θείες | Οι γλυκές, δημόσιες ευχές στο ζευγάρι

Εκτός από τη μουσική και τη δουλειά της, η Ελένη Φουρέιρα αγαπάει φυσικά, την οικογένειά της. Μέσα στα χρόνια η perfomer έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την οικογένειά της και τη σχέση που έχει με τα ανίψια της ενώ δεν κρύβει ποτέ, τη μεγάλη αδυναμία που έχει στα αδέρφια της. Ο Γιώργος, η Ιωάννα και η Μαργαρίτα είναι τα πολυαγαπημένα αδέρφια της τραγουδίστριας, με τα οποία μάλιστα έχει μία εντυπωσιακή ομοιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, τη Μαργαρίτα, με μία γρήγορη ματιά, εύκολα θα μπορούσε κανείς να την μπερδέψει με την τραγουδίστρια. Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας έχει μαύρα μαλλιά και έντονα χαρακτηριστικά, όπως ακριβώς και η αδερφή της. Η Μαργαρίτα διατηρεί τα τελευταία χρόνια μία επιχείρηση ρούχων ενώ ασχολείται και με την εστίαση. Είναι μητέρα ενός παιδιού, όπως άλλωστε και η μικρή τους αδερφή, Ιωάννα, ενώ όπως η ίδια έχει δηλώσει, ανυπομονεί να δει την οικογένειά τους να μεγαλώνει με τον ερχομό του πρώτου παιδιού της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ