Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η εμφάνισή της στη συνέντευξη τύπου του "Ioanna Paliospirou Foundation"

Η Ιωάννα έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου NDP

Την ίδρυση του "Ioanna Paliospirou Foundation" για τη στήριξη σε εγκαυματίες ανακοίνωσε χθες, από το σημείο όπου της έγινε η επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η 36χρονη εμφανίστηκε πιο κομψή και χαρούμενη από ποτέ, ανακοινώνοντας με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη τη νέα της αυτή ενέργεια.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η εντυπωσιακή εμφάνιση με λαμπερό κοστούμι, στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά

Η ίδια, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου φορώντας ένα midi φόρεμα σε magenta χρώμα, το οποίο αγκάλιαζε τη σιλουέτα της με τον πιο όμορφο τρόπο. Με ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες στην ίδια απόχρωση και έντονο μακιγιάζ σε μάτια και χείλη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εντυπωσίασε με την παρουσία της όπως κάνει άλλωστε κάθε φορά. Για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά, επέλεξε να φορέσει χρυσά, διακριτικά αξεσουάρ, τα οποία έλαμπαν όσο και το χαμόγελό της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η εμφάνισή της στη συνέντευξη τύπου του "Ioanna Paliospirou Foundation"
Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ιωάννα Παλιοσπύρου

Δυόμιση χρόνια μετά την επίθεση που της άλλαξε τη ζωή, στο ίδιο ακριβώς σημείο, η Ιωάννα μοιράστηκε το όραμά της να δημιουργήσει μια "οικογένεια” για όσους έχουν βρεθεί ή θα βρεθούν στη θέση της, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη πραγματικότητα.

Στην ομιλία της η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε πόσο σημαντική ήταν η συνεισφορά των ιατρών, των ειδικών αποκατάστασης, του ψυχιάτρου αλλά και γνωστών και αγνώστων που στάθηκαν δίπλα της στη πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, πολλούς και εκ των οποίων θεωρεί οικογένειά της πλέον.

Αυτό το κύμα αγάπης και υποστήριξης που εισέπραξε τόσο απλόχερα, μετουσιώθηκε στην αποστολή του Ioanna Paliospyroy Foundation (IPF) το οποίο θα προσφέρει στους εγκαυματίες μια υποστηρικτική κοινότητα για όλες τις ανάγκες που δημιουργούνται μετά από ένα τόσο έντονο γεγονός, σωματικές και ψυχολογικές, αλλά και να προσφέρει γνώσεις και εφόδια που θα αποτελέσουν τη κινητήριο δύναμη για την επανένταξή τους στη κοινωνία.

Μέσα στους αρχικούς υποστηρικτές του IPF είναι η KRS Foundation, μια Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, η οποία δημιουργήθηκε από την οικογένεια της KRS με σκοπό την υποστήριξη οργανισμών και δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Περισσότερες πληροφορίες για την KRS Foundation και τις δράσεις της θα βρείτε στη διεύθυνση www.krsfoundation.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ