Follow us

Μαντώ Γαστεράτου | "Ο γιος μου σιχαίνεται τη μικρή του αδερφή, δεν τη θέλει καθόλου."

Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για όλες τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ως μητέρα τονίζοντας μάλιστα πως κατά τη διάρκεια της λοχείας της, έφτασε κοντά στο να επισκεφθεί ψυχίατρο.

MissBloom TEAM
Μαντώ Γαστεράτου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Πρωινό μας" βρέθηκε σήμερα το πρωί η Μαντώ Γαστεράτου, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Η ραδιοφωνική παραγωγός και μητέρα δύο παιδιών μίλησε ανοιχτά για τις δύο της εγκυμοσύνες ενώ δε δίστασε να ανφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και στα λάθη που έκανε.

Μαντώ Γαστεράτου | "Ντρέπομαι να ανεβάσω κοντινή φωτογραφία μου δίχως μακιγιάζ"

Η Μαντώ Γαστεράτου περιέγραψε τη σχέση που έχουν μεταξύ τους τα δύο της παιδιά λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο γιος της σιχαίνεται την κόρη της και δεν τη θέλει καθόλου. Αντιθέτως, όπως η ίδια τόνισε, ο μικρός Γιώργος επιζητά συνεχώς τη δική της προσοχή. Στη συνέχεια, η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της λοχείας της τα πράγματα για εκείνη ήταν πολύ δύσκολα υπογραμμίζοντας μάλιστα πως δύο φορές, έφτασε πολύ κοντά στο να επισκεφθεί ψυχίατρο.

"Ο γιος μου είναι 3 ετών και η μπέμπα 3 μηνών. Την κόρη μου προσπαθώ να την απολαμβάνω όσο πιο πολύ μπορώ, γιατί με τον γιο μου άργησα να συνδεθώ γιατί δούλευα πολύ τότε. Με την μικρή συνδέθηκα από την πρώτη μέρα ενώ με τον Γιώργο αργήσαμε. Ο γιος μου σιχαίνεται την μικρή, δεν τη θέλει καθόλου. Με το που δει ότι παίζω μαζί της έρχεται εκεί και μου τραβάει την προσοχή."

"Τη διάρκεια της λοχείας μου τη βίωσα πολύ άσχημα. Εκείνη την περίοδο ότι άγχος και ανησυχία έχεις μέσα σου, την περνάς πολύ στα παιδιά. Ένα μήνυμα που θα ήθελα να περάσω στις νέες μανούλες είναι το να μην μπαίνουν στο Google να ψάχνουν πράγματα. Είναι ότι χειρότερο έχω κάνει στον εαυτό μου. Κόντεψα να φτάσω στον ψυχίατρο δύο φορές. Στο Γιώργο έψαχνα τα πάντα αλλά το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό."

"Στην δική μου περίπτωση, κατά τη διάρκεια της λοχείας, η λογική δεν υπήρχε. Υπήρχε μόνο το συναίσθημα, οπότε οτιδήποτε μικρό εγώ το βίωνα σε μεγάλη ένταση και με πολύ άγχος και στην πορεία το πέρασα και στα παιδιά αυτό."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ